lauantai 13. helmikuuta 2010

Ystävänpäivää tällä kertaa Espoosta

Sain suloisia kuvia Espoosta, eli kuvissa poseeraa Skazki Kaspar, BAL b eli suklaanaamio balineesi, kastraattipoika. Konstan veli, eli N-pentueen setä.

Kassu osaa nauttia elämästä!

Meillä on tällä viikolla käynyt muutamia pennunkatsojia. Toinen tytöistä menee sijoituskotiin, jos kaikki menee hyvin. Tällä hetkellä lupaavampi tytöistä on tummempi, kutsumanimeltä Roosa. Vaaleampi on tosi söpö, kutsumanimeltä Netta. Pojat ovat Tomppa (ruskeatäplikäs) ja Vallu (suklaatäplikäs). Niistä en oikein osaa vielä sanoa, kumpi on parempi, aika tasaisia ovat. Vallu erottuu edelleen pahimpana huutajana.
Perjantaina otettiin myös kuvia kun oli vieraalla parempi kamera kuin minulla. Yritän huomenna saada kuvat tänne suht tuoreeltaan.
Kävin tänään katsomassa Iiristä. Iiris on PAKSU :-) Pentujen laskettu aika on ensi viikonloppuna. Veikkaisin keskikokoista pentuetta, tuskin ihan 1-2, mutta toivottavasti ei mitään uutta ennätystäkään ensikertalaiselle emolle.

1 kommentti:

Eve kirjoitti...

Ompas kertakaikkisen ihana ´balineesi, ah ja nam! :D

Hyvää Ystävänpäivää teille ja pennuille paljon suukkoja. Iiriksen pentu-uutisia jäämme jännityksellä odottamaan. Tekeeköhän tyttö samanmoisia goljatteja kuin siskonsa? ;D