sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Epäonnisia kuvauskokeiluja, pennut melkein 2 viikkoa

Useampi ihminen on pyytänyt kuvia. Nyt täytyy kyllä sanoa, että tulkaa itse kuvaamaan ;-)
Yritän tänään räiskiä pennuista yksittäiskuvia, kun yhteiskuvista ei tule mitään. Piti nimittäin rakennella tiiviimpi pesä (kattoa ei saa enää helpolla auki), joten söpöjä pentukasakuvia ei oikein saa. Lara innostui eilen nimittäin roudailemaan pentujaan ympäriinsä, ja rauhoittui vasta kun sekä vaihdoin pesään puhtaat aluset ja tein siitä tiiviimmän.

Yksittäiskuvat sitten olivat toinen toistaan kamalampia. Harmaana talvipäivänä valo ei riitä tuolle pokkarikameralleni (kai se pitää joskus investoida siihen järkkäriin), ja salamalla räiskityt ovat IHAN hirveitä. Kotisivuille niitä ei ilkeä laittaa, mutta tänne nyt yksi vähiten hirvein joka pennusta.

Vaaleampi suklaakilpparitäplikäs tyttö.


Suklaatäplikäs poika. Kovaäänisin koko joukosta!

Tummempi suklaakilpparitäplikäs tyttö. Se on porukan isoin.


Tummempi poika (ruskeatäplikäs?).

Eivät tykänneet kuvauksesta yhtään, huusivat kuin syötävät, mikä tietysti hermostutti Laran, eli kuvausharjoitukset jäivät lyhyeen. Mutta kyllä tämä tästä, nyt kun ikää alkaa olla 2 viikkoa niin pyrimme käsittelemään päivä päivältä pentuja enemmän.

1 kommentti:

luolaleijona kirjoitti...

Oooi <3 On he vaan suloisia. Ei mitään väliä minkä "laatuisia" kuvat on, kunhan niitä on ;)

Ovat kyllä heti eri näköisiä silmät auki. Eroavat jo keskenäänkin ihan pikkiriikkisen. Aika herkun värisiä molempien tyttöjen kasvot! Niissä näkyy punainen jo aika selvästi.