maanantai 1. helmikuuta 2010

P-pennut 1 viikkoa

Kuvat on otettu eilen, eli kuvassa 6 päivän vanhoja. Silmät ovat visusti kiinni kaikilla, epätavallista minun kasvateillani, mutta toisaalta nämähän syntyivätkin paria päivää aiemmin kun pentueeni yleensä. Hyvin pulleita ja tyytyväisiä pentusia ovat kaikki, jokainen oli tähän iltaan mennessä tuplannut syntymäpainonsa.

Kuvissa osa, lopuista ei tullut julkaisukelpoista, ja jokin raja pitää olla sekä pentujen että emojen "rääkkäyksellä" eli kuvausyrityksillä tässä vaiheessa. En itsekään pysty sanomaan kuin livenä, kuka on kuka, näistä kuvista tunnistan vain osan, niin tasainen porukka tämä pentue on tässä vaiheessa. Kaikki kuvat Elina, Nexun emäntä ja kuuluisa Temppukissojen kouluttaja.

Seuraavassa kuvassa on isoin, ja sävyltään hieman tummempi tyttö.

Tässä alempana olevassa kuvassa on suklaatäplikäs poika.

Veikkaisin, että sama pentu myös tässä. Jahka vähän kasvavat, niin alkaa ne erottaa kuvistakin jo helpommalla ;-)

En sitten eilen päässyt Piikkiöön, Annalle tuli esteitä. O-pennut joka tapauksessa ovat täysin toipuneet flunssanpoikasesta, ja saavat tällä viikolla ekan rokotuksen. Tähtäämme siihen, että ne olisivat luovutusvalmiita helmi-maaliskuun vaihteessa. Menee pari viikkoa myöhemmäksi, kuin pentujeni luovutus yleensä, mutta pentujen terveys ja sääntöjen noudattaminen ennen kaikkea...

2 kommenttia:

Eve kirjoitti...

Ompa suloisia pitkäkarvavauvoja <3.

luolaleijona kirjoitti...

Minun miehen kommentti: "Niillä on pienet kynnet ja kaikki" :D

Sieviä pieniä luppakorvia <3