keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Oskar etsii yhä kotia

Anna oli ottanut muutaman kuvan Oskarista, eli tällainen suloinen siamilaisen alku etsii yhä kotia - alkuviikon kysely ei valitettavasti johtanut mihinkään.
Nuoremmista pennuista P-pennut jatkavat pissimistä kaikkialle muualle kuin hiekkalaatikkoon, ja märkämuona ei vielä kelpaa. Huomenna vaihdan muonamerkkiä, katsotaan jos se uppoaisi paremmin!
Illalla kävin taas katsomassa Iiriksen ja nuorimpien pentujen tilanteen. Iiris oli jo huomattavasti pirteämpi kuin eilen, ainoa mikä hieman huolettaa on se, että se ei syö muuta kuin kädestä pesälaatikkoon tuotua muonaa. Tosin muona on todella energiapitoista toipilasmuonaa, joten parempi sekin kuin ei mitään! Poikapennut, varsinkin se suklaavalkea, kasvavat varsin hyvin. Tyttö on jäänyt niistä vähän jälkeen, tuntuu nimittäin että vain parista nisästä tulee kunnolla maitoa. Annoinkin sille tänään hieman lisäruokaa, ja toivon että se sai siitä lisäpuhtia taisteluun. Sen hassusti olleet takajalat ovat oienneet oikeastaan jo ihan täysin, eli nähtävästi kyse oli vain siitä, että ne olivat synnytyskanavassa jääneet jotenkin hassusti tms.

2 kommenttia:

Eve kirjoitti...

Tuo on niin söpö pentu, oikein klassinen siamilainen! <3 Varmasti löytää oman hyvän kodin pian. :)

Voi Iiristä, nyt toipumiselle ja maidonnousulle vauhtia. Peukut pystyssä täällä.

Meillä balipennut alkavat ensi viikolla muuttaa omiin koteihinsa. Aika tyhjää tulee, kun yhdeksän kissanpennun sijasta kotona seikkaileekin enää 5-7... (kilpparityttöjen kotiehdokkaat eivät ole vahvistaneet vielä ja Balthazar jää odottamaan Amsterdamin lentoa).

Q-pentujen kuvia odottelen. ;)

Elina V. kirjoitti...

Voi Iiristä! Täältä lähetetään oikein paljon piristäviä säteitä... Oscar on kyllä jo tosi iso, hauskannäköinen poika!