maanantai 30. maaliskuuta 2009

Valtakunnassa kaikki hyvin ja kuvia

Viikonloppuna kaikki alkoi palautua normaaliksi: Iiris ei enää onnu, ja isommilla pennuilla on alkanut lääkitys tepsiä ja masu rauhoittua. Toisin sanoen apinanpoikaset (eikun siis suloiset pikku itämaiset) jatkavat riekkumista ja kämpän tuhoamista entiseen malliin. Otin myös paljon kuvia, tässä muutama näyte, koetan taas lähipäivinä laittaa muutaman lisää myös picasaan:

Ensin Nimfadora, suklaatäplikäsvalkea itämainen lyhytkarva. Etsii hyvää kotia, lemmikiksi tai pitkäkarvakasvatukseen.

Natan, suklaa klassinen tabby itämainen pitkäkarva. Etsii myös yhä hyvää kotia! Lähinnä lemmikiksi, näyttelyjäkin voi kokeilla ainakin kastraattiluokissa (olen välillä nyt ollut tuntevinani pienen mutkan ihan hännän päässä).

Nereida, joka on nyt virallisestikin varattu Evelle.

Nadir, joka myös etsii yhä kotia. Lemmikiksi, mutta miksei näyttelyynkin. Nämäkin pennut täyttivät viime viikolla 12 viikkoa, mutta käytännössä luovutus alkaen pääsiäisestä rokotusaikataulun takia.

Sitten Noel, joka on aivan ihanan rento tyyppi! Tekee sille mitä vaan, se vaan kehrää! Noel on varattu.
Iiris (Ninel) poseeraa.

Tämä oli ihan pakko laittaa... näyttää pöljältä, eikös? Lara ei millään malta vieroittaa näitä, vaan jatkaa tyytyväisenä imetystä. Tuskin sieltä enää paljon mitään tulee, mutta lapsoset ovat tyytyväisiä. Välillä maitobaarissa roikkuu jopa kuusi pentua


Sitten isommat. Maksimista en saanut kunnon kuvaa kun siitä kamera oli niiiiin kiintoisa että kuvista tuli epätarkkoja. Ylläolevassa Maksim vasemmalla huitomassa huiskaa tassulla.


Milana (kuvan keskellä) malttoi hetken istua paikoillaan.


Miroslav ja kieli. Kaikki kolme etsivät vielä omaa kotia. Maksim tulee näillä näkymin näytille Messukeskuksen näyttelyyn lauantaina, Miro ja Mila saattavat tulla mukaan henkiseksi tueksi ja turisteiksi. Kaikki kolme ovat mukavaluonteisia ja todella helposti käsiteltäviä, sijoituskoti Leenan ja Jarin johdolla on tehnyt todella hyvää työtä!

Sokerina pohjalla vielä kuva itämaismatameista kotona. Eli jihuu, Maija on tehnyt Laran kanssa rauhan! Pennut sen sijaan ovat Maijan mielestä useimmin vielä yäk, vaikka kyllä niidenkin kanssa sujuu jo paremmin, mutta välillä isoisomummu Maija innostuu räyhäämään yhä pennuille.

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

On ne vaan kauniita! :) Tuo imetyskuva: mä näen siinä RRRRRAITOJA!!! <3<3<3

minna kirjoitti...

Natan on jotenkin niiin hurmaava miehen alku :) *huokaa*

Ja Miroslav..... :)

Elina V. kirjoitti...

Rapsutuksia Natanille Tätäkin kautta :)