sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Marina muutti uuteen kotiin ja kuvia

Viikonlopun suurin uutinen on siis se, että Marinalle löytyi uusi koti! Se muutti kotiin, jossa on ennestään sekä kissoja että koiria. Sopeutuminen on alkanut hyvin, mikä on tietysti mukavaa kuulla. Kuitenkin aika monta pentua vielä etsii sitä oikeaa omaa kotia... Hieman haikea olo tuli kaikesta huolimatta, kun olin Marinan luovuttanut.

Otin eilen kuvia M-pentueesta ja tänään N-pentueesta. Alla nyt tuloksia:

Ninel-tyttönen, alustavasti varattu.

Noel-poika, varattu.

Sitten siirrytään varaamattomiin, jotka kuin kiusallaankin kieltäytyivät poseeraamasta tänään, kuvassa oleva Natan etunenässä, tässäkin kauhea kiire pois kuvasta. Natan etsii ensisijaisesti lemmikkikotia, toki näyttelyitäkin voi kokeilla mutta huippunäyttelykissaa en uskalla siitä luvata. Luonne on kyllä kiva, poika on kehrääväinen ja sylissä viihtyvä, mutta hännän päässä on pieni mutka. Ei mikään iso, koska itsekin sen vasta tänään huomasin, mutta siksi en uskalla luvata liian suuria näyttelyitä ajatellen.

Nereida, joka on alustavasti varattu, sen sijaan onnistui tänään kuvissa.


Nadirilla on myös kauhea kiire leikkimään ja pois poseeraamasta. Nadir etsii yhä omaa kotia, lemmikiksi lähinnä mutta poika on täysin virheetön, näyttelyitäkin voi siis kokeilla. Tosi kiva pikku kaveri tämäkin, tykkää hurjasti ihmisistä.

Isommat pennut olisivat täysin muuttovalmiita. Niillä tuntuu olevan vain kaksi vaihdetta: hirmuinen riehuminen (kuvat eivät onnistu) tai sitten nukutaan... Alla kaikki kolme samassa kasassa:

Pentueen poikapennut, Maksim ja Miroslav, ovat varsinaisia sydäntenmurskaajia! Maksim on oikea sylikissa, juuri sellainen solmuunväännettävä kuin itämaiset parhaimmillaan. Miroslav puolestaan on hyvin vilkas ja reipas kaveri, esittää vähän machompaa kuin veljensä mutta myös rauhoittuu välillä syliin kehräämään.

Pentueen tyttö, Milana, on joukon hiljaisin ja ujoin. Kun se on hetken tutustunut, tulee sekin jo rapsutusta kerjäämään ja kehräys lähtee käyntiin, hyvin suloinen tyttö sekin on, mutta se on pennuistani tällä hetkellä ainoa, jota en uskalla suositella ihan minne vaan. Muut ovat sellaisia rämäpäitä että varmasti sopeutuvat hyvin monenlaiseen paikkaan, Milana joukon ujoimpana soveltunee parhainten vähän rauhallisempaan huusholliin.

Yllä Miroslav ja Milana.

Ja sitten vielä sokerina pohjalla Maksim, oikea hurmuri sylikissa!
Koetan lähipäivinä päivittää kotisivuille varaustilanteen ajan tasalle, lisätä kuvia ainakin picasaan ja ottaa muutaman lisäkuvan, ainakin noista parista pojasta joista ei tällä kertaa saanut kunnon kuvaa sitten millään!

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kuinka niin ei onnistunut? Minusta tuo sininen kissa vihreällä peitolla, vihreillä silmillä, joissa vihreää välähtää on ihana otos! <3

Ja nuo tabbyt - voi suklaa... Tule Nereida pääsiäispupunen jo kotiin. Ja hops äkkiä noille pojille kodit, ettei rohmuisorohmun tarvi viedä niitäkin! ;D

Jalecat's- kissala kirjoitti...

Voi apinat teidän kanssa <3 Sama juttu se oli täällä joko nukutaan tai sitten kuvassa näkyy vaan häntä tai korvanpuolikas :) Ei ole Terhillä tylsää hetkeä varmaan, ei..Suukkoja ja rapsuja minulta kun menet katsomaan taas. Ihanaa että Marillakin on uudessa kodissa lähtenyt menemään hyvin!!

Anonyymi kirjoitti...

Voi tuota sinistä itistä kun on aivan ihana!Todella upea hurmuri on kyllä! Meinasitko sijoittaa hänet?

Satu kirjoitti...

Sijoittaisin kyllä jos sopiva koti löytyisi ;-) Vielä ei ole ilmoittautunut sellaista.