tiistai 17. maaliskuuta 2009

Kuvia, M-pennut 15 viikkoa, N-pennut 10,5 viikkoa

Räpsin sunnuntaina valehtelematta kymmeniä kuvia, tässä nyt muutama kelvollisin. Pienemmät pennut sai vielä huijattua huiskan avulla poseeraamaan nätisti, kun herätti ne kesken unien ;-) Muuten niillä on aivan älytön vauhti, pois alta risut ja männynkävyt!

Yllä poseeraa Natan, suklaa klassinen tabby itämainen pitkäkarva poika. Etsii hyvää kotia!

Seuraavana Nereida-tyttö, se on alustavasti varattu.

Sitten Nadir, suklaatäplikäs bicolour itämainen lyhytkarva. Oli pitkään joukon pienin, mutta ehdottomasti äänekkäin, tällä pojalla on asiaa. "Tirppa" etsii hyvää kotia!

Äänijänteitään availee Noel, se on varattu. Vaihdoin sen karvanpituuden lyhytkarvaksi... Mitä tästä opimme: jos karvanpituudesta on pienintäkään epäilystä kun lähetät pentueen rekisteröintipapereita, kyseessä lienee lyhytkarva.

Sitten villikkotyttö Ninel eli tulevassa kodissa Iiris, tuleva sijoitusnaaraani.
Viimeisimpänä muttei suinkaan vähäisimpänä Nimfadora-tyttönen. Tämä neitonen onnistuu aina valokuvissa, mitä ei uskoisi, sillä se on jengin vilkkaimmasta päästä. "Dora" etsii yhä hyvää kotia.
Kyllä nämä pikku riiviöt joskus nukkuvatkin, kuten kuvasta näkyy.

Sitten isommat pennut, jotka tällä hetkellä siis asustelevat Terhin luona Helsingissä, mutta olisivat täysin muuttovalmiita uusiin koteihin, kaikki siis varattavissa.

Miroslav vasemmalla, Marina oikealla.

Milana esittelee hauskaa lilakilpikonnakuviotaan.


Pojat kuvassa.

Koko jengi, huiskaa oikealla teurastaa Maksim, joukon ainoa pitkäkarva.

Tämän pentueen tytöt siis etsivät yhä lemmikkikotia, pojista toisen voin myös sijoittaa.

Ei kommentteja: