sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Matokuurit, kuvia ja kohta rokotukseen

Tällä viikolla molemmat pentueet ovat saaneet matokuurin, antibioottikuurit ovat onnellisesti ohi, ja ensi viikolla M-pentue saa tehosterokotuksen. Sen jälkeen ne olisivatkin valmiita muuttamaan uusiin koteihin, uudet kodit, missä luuraatte, huhuu? Nyt olisi tarjolla tosi hauskan värisiä, kivanluonteisia kissoja, rokotettuna, mikrosirutettuna ja hyvin hoidettuina :-)

Kävin perjantaina kuvaamassa Hyvinkäällä nyt 14-viikkoisia M-pentuja, ja pitkin viikonloppua olen räpsinyt kuvia 9,5-viikkoisista N-pennuista. Laitan nyt muutaman näytteen tänne, ja lisää huomisaamuun mennessä muutaman picasaan: http://picasaweb.google.com/svalkiai

Nereida herätettiin kesken unien poseeraamaan.

Noel.

Natan, suklaa klassinen tabby pitkäkarvapoika. Etsii hyvää kotia. Melkoinen hyrisijä :) Ennenkaikkea lemmikiksi, mutta soveltuu myös kasvatukseen ja näyttelyihin.


Nadir, suklaatäplikäs bicolour poika. Etsii myös kotia, ensisijaisesti lemmikiksi mutta miksei näyttelyynkin.


Ninel eli tulevassa kodissa Iiris. Tuleva sijoituskissani, jos kaikki menee hyvin.


Nimfadora, suklaatäplikäs valkoisella. Etsii yhä rakastavaa lemmikkikotia. Tämä tyttö menee eikä meinaa - joten ehdottomasti ei ainoaksi kissaksi, vaatii kissakaverin tai tekee tulevan omistajansa takuuvarmasti hulluksi.

Sitten muutama kuva Hyvinkäältä. 14-viikkoiset ovat NIIN vauhdikkaita ja Leena leikitti niitä huiskalla, että kuvaaja-parka digipokkareineen ei meinannut pysyä perässä. Milanasta, joka on joukon hiljaisin, en saanut oikein kunnon kuvaa, siitä kamera oli niin pöljä juttu. Yllä Marina, joka etsii lemmikkikotia, leikkauksen jälkeen se voi mainiosti myös käydä näyttelyitä kokeilemassa.


Pojat Maksim ja Miroslav. Molemmat etsivät yhä kotia, jommankumman voin myös sijoittaa jos sopiva koti löytyy.


Viisi kuudesta N-pennusta. Ne saavat ekan rokotuksen ensi viikon lopulla, tähtään siihen että ne olisivat luovutusvalmiita pääsiäisen tienoilla, mikä vinkkinä mainittakoon.

Ei kommentteja: