tiistai 20. huhtikuuta 2010

P-pennut 12 viikkoa

Koetin tänään räiskiä virallisia 12-viikkoiskuvia tuosta meidän riiviölaumasta. Menestys oli vaihtelevaa. Näteimmin poseerasi Polgara, alla.

Sisko Poledra sen sijaan oli aivan eri mieltä kuvaamisesta. Sillä on joka kuvassa joko suu auki, tai sitten kuva oli epätarkka. Juu, tätä siis tarkoitetaan kun sanotaan että itämaiset juttelee... Silmät eivät oikeasti ole ihan noin isot, mutta kun se kuvausapuna käytetty huiska oli niin hurjan jännittävä, että sille piti koko ajan jutella ja levittää silmät lautasiksi... :-D

Sitten meidän Belgarion, toinen vinkuiita, tosin Poledra alkaa jo viedä siitä voiton..

Viimeisenä Belgarath, joka perjantaina hurmasi itselleen tulevan kodin :-) Sekin on nyt siis varattu.
Vielä pakko laittaa yksi Laran imetysnäyte.

Kun viime merkinnässä ihmettelin Laran imetysintoa, niin en älynnyt mainita vertaavani sitä Maijaan ja Ninniin, eli naaraisiin, joiden pentueista minulla on eniten kokemusta. Molemmat matamit nimittäin jossain vaiheessa kyllästyivät imetykseen ja alkoivat ajaa pentuja pois, Maija varsinkin aika kovinkin ottein. Toivottavasti Poledralle löytyy koti lähiaikoina, sen höperö mamma muuten varmaan imettää sitä vielä pitkään... Poledra on siis tällä hetkellä vielä omaa syliä vailla, muut P-pennut on varattu.
.

2 kommenttia:

luolaleijona kirjoitti...

Paljon onnea maagisen 12 viikon iän saavuttaneille isoille pienille! Polgara saikin tänään muuten omat näyttelyverhot =)

Polgara on jotenkin hyvin Laran näköinen tuossa kuvassa! Jestas kun se on taas kasvanut. Tosin Polgarakin muistuttaa Laraa omassa kuvassaan, vähän eri tavalla vain ;)

Elina V. kirjoitti...

Voi hurja kun nämä ovat jo isoja!!! Ihanasti niiltä löytyy jo pitkäkarvaisen häntää...taisivat Laran edelliset pennut olla paljon lyhytkarvaisempia tuossa iässä ;) ?