torstai 15. huhtikuuta 2010

Kuvia melkein 11-viikkoisista P-pennuista

Nyt sain ekan satsin Janin hienoja otoksia. P-pentuset olivat oikein poseeraustuulella, kuten kuvista näkyy: http://jcn.kuvat.fi/kuvat/laranpennut3/

Se nyt vaan pitää todeta että oikeasti silmät eivät ole noin pyöreät kellään, Jani kameroineen ja huiska vaan olivat sen verran jännittäviä :-D Katson jos saisin jonkun noista joskus kotisivuillekin (ähym, päivitystahti ei muiden kiireiden keskellä taas päätä huimaa), mutta sitä ennen voi minulta suoraan kysellä, kuka kukin on missäkin kuvassa, jos kiinnostaa.

Kaikki ovat vihdoin viime päivinä alkaneet syödä todella kunnolla taas, ja se näkyy painoissa, vuorokaudessa painonnousu oli eilisillan punnituksen perusteella ollut päätähuimaavaa! Sen tuo reilun puolentoista viikon notkahdus teetti, että painoltaan nämä on hieman pienempiä kuin normaalisti pentuni tässä iässä, mutta todennäköisesti ensimmäisenä uuteen kotiin lähtevä Polgara painaa taas jo reippaasti päälle kilon, ja muut tulevat hyvää vauhtia perässä.

Belgarathille tulee perjantaina katsoja. Ainakin Poledra etsii yhä omaa kotia. Se on hurmaava luonne, seuraa ihmistä ja selittää itämaistapaan, eli se kyllä vaatii itämaisen vilkkautta ymmärtävän kodin ja mielellään myös kissaseuraa - se on sen verran aktiivinen riiviö, että ainoana kissana se tekisi varmasti omistajansa hulluksi alta aikayksikön.

6 kommenttia:

luolaleijona kirjoitti...

Täällä yksi repeilee tuolle kuvalle nro 4770 ;D

Mahtavia kuvia! Mitä taikalaulua Jan niille oikein lauloi kun sai koko nelipäisen pentueen poseeraamaan noin nätisti yhdessä?!

Satu kirjoitti...

Taikaan tarvittiin päiväunilta juuri heränneet pennut, iso musta kamera ja rapiseva huiska :D

saila kirjoitti...

Hienoja kuvia! Samat sanat tuosta 4770-kuvasta :D

Elina V. kirjoitti...

Hurrmaavia kuvia kerrassaan :) Kiva kuulla myös että riiviöt syövät taas kaikki hyvin!

Lendi kirjoitti...

On todella kauniita kuvia ja mallit on aivan valloittavia!

Heidi L kirjoitti...

4749 näyttää melkoisesti Siegfriediltä :)