sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

P-pennut melkein 9 viikkoa ja varaustilanne

Kun tosi monta kuvaa räiskii, niin joukossa on sentään joskus pari ihan onnistunutta. Nämä kuvat on otettu siten, että avustaja näytti pennuille huiskaa :D

Tässä Polgara, joka on alustavasti varattu (menee sijoitukseen, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan).

Tässä Poledra. Se etsii hyvää kotia!

Sitten Belgarath...


Ja viimeisenä Belgarion, lempinimeltä "vinkulelu". Tämä poika on perinyt emoltaan äänen, jota se tosiaan käyttää! Poikien varaustilanne on hieman avoin. Toinen muuttanee joka tapauksessa Itä-Vantaalle, toisesta vasta käyn neuvotteluja, joten vielä voi poikapentuakin kysellä.

Vielä pari eilen otettua, eli nukkuva Polgara.

Lara ja jo aika isot vauvat tissille tunkemassa :)

Eilen molempia pentuja katsomassa käynyt perhe päätyi varaamaan pienemmästä pentueesta Querida-tytön. Eipä ollut ihan helppo päätös minulta myydä pentueen ainoaa pitkäkarvaa ja vieläpä ainakin toistaiseksi kasvatustasoista tyttöä... mutta kaikkia ei voi itse pitää, ja sijoitusnaaraidenkin määrän yritän pitää kohtuullisena. Vaikka minulla onkin se tapa, että sijoituskodit hoitavat sijoituspentueet, niin viime kädessä vastuu on kuitenkin minulla. Päätöstä tässä tapauksessa helpotti se, että Queridan tulevalla perheellä on kasvattajanimi, joten kovasti toivon, että jos tyttö pysyy kasvatustasoisena, niin he teettäisivät sillä yhden pentueen. Tuossa Iiriksen pentueessa kun yhdistyy oikeastaan lähes koko tähän astinen kasvatustyöni.


2 kommenttia:

luolaleijona kirjoitti...

Voi kääks kun toiset kasvavat niin hurjaa vauhtia!Ihania kuvia taas kaikki. Tuo alinkin on huippu, kasa suklaata <3

Elina V. kirjoitti...

Ihania karvakasoja. Paljon niiden ulkonäössä on jotain tuttua. Ihailin muuten näyttelyssä erästä pentua. Siinä oli jotain kovin kaunista, vaikkei se mikään huipputyypitelty ollutkaan. Eve valisti minua myöhemmin että Nexun sukulinjoilla ollaan taas...ihmekös siis että miellytti silmää ;)