tiistai 16. maaliskuuta 2010

Q-pentue 3 viikkoa ja muidenkin kuulumiset

Kävin eilen pikapikaa vilkaisemassa Iiriksen ja nuorimman pentueeni tilanteen sijoituskodissa. Sain räpsittyä muutaman kuvan. Pennut painivat jo kovaa vauhtia pesässä, mutta Iiris ei vielä salli niiden retkeillä pesän ulkopuolella.

Poika on minusta edelleen väriltään suklaatäplikäsvalkea bicolour, ja karvanpituudeltaan todennäköisesti lyhytkarva.

Tyttö lienee suklaa ticked tabby, ja uskoisin sen olevan pitkäkarva. Uskoisin siitä kasvavan varsin viehättävän! Pennut ovat mielestäni tässä vaiheessa melko lupaavia molemmat, joten toivoisin edes jommankumman päätyvän kasvatukseen.

En ole näitä vielä missään muualla kuin tässä blogissa mainostanut. Yritän lähipäivinä saada edes jotain tietoa kotisivuilleni, viime viikot ovat olleet uskomattoman kiireisiä työmatkoineen, eli olen ehtinyt tehdä vain välttämättömimmät hommat, mutta kaikki "extra", mm. kotisivut, on jäänyt täysin hunningolle. Nimiäkään en ole vielä keksinyt, työnimetkin ovat toistaiseksi vain "Typy" ja "Poju".

Kotiin kuuluu kummia. Lara oksenteli koko eilisen päivän, mutta nyt vatsa vaikuttaisi olevan rauhoittumassa kotikonstein, ja tänä aamuna se jo vähän söikin, eli ihan vielä en ole raahaamassa sitä tai pentuja lääkäriin. P-pennuista yksi oksensi kerran tänä aamuna, mutta kaikki syövät hyvin ja riehuvat kuin raivopäinen hunnilauma, eli niillä ei ainakaan toistaiseksi ole mitään hätää. Tilannetta on kyllä tietenkin pakko tarkkailla tosi hyvin, 7-viikkoiset ovat vielä niin pieniä että
niiden terveyttä on syytä seurata huolellisesti.
Viikon loppupuolella on ohjelmassa Oskarin luovutus. Se menee nyt sitten kuitenkin SIJOITUKSEEN, mikä kiinnostuneille balineesi- ja pitkäkarvatytöille täten ilmoitetaan. Yritän siitäkin saada infoa kotisivuille jossain vaiheessa...

1 kommentti:

Elina V. kirjoitti...

Harmi kuulla että masut ovat olleet sekaisin. Toivottavasti se on nopeasti ohimenevää...