perjantai 30. lokakuuta 2009

Sinkoilua edes takas - sunnuntaina kyyti Turkuun?

Huaah. Miksi kaikki asiat tapahtuvat aina päällekkäin? Tänään siis vien Iiriksen Turkuun, muuten sinne voisi jäädä pyörimäänkin vaikka yöksi, mutta kun jo lupasin mennä lauantaiaamuna Tampereelle BaJaVan edustajana liittokokoukseen. Siellähän sitten minulla on puheoikeus omaa rotua koskevissa asioissa, mutta ei äänioikeutta.

Eli sinkoilua edestakaisin ja junamatkailua on siis perjantai-ilta ja lauantaikin.

Sunnuntaina ajattelin kyllä sitten kaikessa rauhassa hakea Iiriksen takaisin, kävi Maksin kanssa miten kävi. Saisin auton lainaan mutta hirvittää lähteä yksin - haluaisiko kukaan lähteä seuraksi? Käytäisiin samalla myös Taimia katsomassa Piikkiössä, Taimin pennut syntyvät nyt päivänä minä hyvänsä, itse veikkaan kyllä vasta ensi viikkoa, virallinen laskettu aika (66 vrk) on tiistaina.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Mää jo tuonne Facebookin puolelle vastasinkin, että minäminäminä! Iiris, Taimi, Maksi ja Turku - eihän tuollaisesta voi kieltäytyä! :D

Lendi kirjoitti...

No sinulle ei ainakaan tylsyys iske ;)
Voi muuten olla että tullaan käymään Turun näyttelyssä marraskuussa :) Oletko tulossa? Kiva olisi blogi tuttujakin samalla nähdä, jos vain päästään tulemaan. Temppukissojakin toivottavasti näen ihan livenä :)