torstai 8. lokakuuta 2009

Morriksen kulkusten lähtölaskenta

Niin se aika rientää - eli Tyynen ja Peten suloiset pikku vauvelit ovat järkyttävän kokoisia kollinrötkäleitä :-) Ikää siis vähän reilut 10 kk. Turusta ei ole kuulunut mitään kummempia, eli olettaisin Maksin käytöksen olevan vielä siedettävää. Toisin kuin Morriksen (Skazki Miroslav, punainen ticked tabby bicolour) - Morris pääsee eläinlääkärin pöydälle maanantaina, kastraatioaika on siis varattu, jollei nyt viikonloppuna ilmaannu jostain sille tyttöystävää (eli jos joku on kiinnostunut käyttämään komeaa varianttipoikaa kasvatukseen, niin nyt on kirjaimellisesti viimeiset hetket kertoa se minulle, leikkausta voidaan HIEMAN lykätä tarvittaessa).

Morris siis lauleskelee karmivia aarioita kaikki illat ja aamut, on erittäin levoton eikä malta edes leikkiä kaverinsa Noelin kanssa muuta kuin... no joo, arvannette, että Morriksen mielikuvituksessa Noel on se kaivattu tyttöystävä, mikä taas ei Noelista ole ollenkaan humoristista.

Näin Morriksen pari viikkoa sitten Pirokin näyttelyssä, se oli ISO ja komea, edelleen ehkäpä pentueen hienoin. Toisaalta ymmärrän jos ei kyselyjä tule, onhan se kuitenkin "vain" variantti ja tällä hetkellä on pitkästä aikaa edes muutama pitkäkarva- ja balineesikolli BaJaVan kollilistalla.

Kiitoksia muuten kannustavista kommenteista edelliseen kirjoitukseeni. Toivotaan nyt kuitenkin Taimille kohtuullisen kokoista pentuetta, ja kohtuullisella tarkoitan siis vähän vähempää kuin 8... Taimin isoäiti tosin on Maija, jonka hallussa on kissalani tämänhetkinen ennätys, legendaariset "Seitsemän veljestä" eli Skazki G-pentue, josta Taimin isukki Gerasim jatkoi ainoana sukua. Eli kaikki on mahdollista, vaikken uutta ennätystä tosissani toivokaan!

2 kommenttia:

Lendi kirjoitti...

Voin vain kuvitella minkälaisen konsertin "halukas" saa aikaan ;) Ja toinen raukka saa kunnian olla leikki tyttöystävänä. Jospa se rauha laskeutuisi maahan kun killuttimet unohtuu pöydälle ;)

Greta kirjoitti...

Tänään on kyllä ollut ihmeen rauhallinen päivä, eilen illalla pissattiin 3 kertaa koiranpedeille kun just pääsin Sadulle kehumaan ettei se merkkaile :D Mutta jos tosiaan morsiamia kiinnostaa niin äkkiä viestiä, mä voin leikkuuta venyttää kyllä hetkisen. Morrishan on noin muuten mitä mahtavin katinkontti: Se on ekana vastassa kaikkia ihmisiä ovella (mukaanlukien huoltomiehet ja murtovarkaat..), kehrää lakkaamatta, saa vääntää solmuun, oikea venytys-vanutus kissa jolla on maailman pisin pinna ja suhtautuu lupsakasti vaikka pommi tippuisi metrin päähän, tuskin edes viitsisi vilkaista ;D! Eli mahtava paketti!