lauantai 8. elokuuta 2009

Leon pentuja varattavissa ja BaJaVan kesätapaaminen

Tulipa vietettyä todella mukava iltapäivä Karjaalla BaJaVan kesätapaamisessa grilliruokaa syöden ja toisten kissaihmisten kanssa jutellen. Kyllä voisivat vaan BaJaVan jäsenet laajemminkin tulla mukaan ensi vuonna, nyt siellä oli lähinnä hallitus muutamalla muulla vahvistettuna. Oli meitä kuitenkin enemmän kuin viime vuonna, eli oikeaan suuntaan ollaan menossa.

Samalla reissulla tuli tietenkin myös ihasteltua kissoja. Emäntämme Leenan luona näin muiden muassa iki-ihanan Leon (Skazki Isidor), joka on yksi maailman lutuisimpia kissoja vaikka itse kasvattajana sanonkin.

Ja kotimatkalla poikkesimme Siuntion puolella, katsomassa Leon ja Mesiksen pentuja Ftres-kissalassa. Kaikki pennut etsivät vielä omaa kotia, yksi lienee jäämässä emonsa iloksi, mutta neljä reipasta kissanalkua olisi vielä omaa syliä vailla. Pennut olivat mukavia luonteeltaan ja varsin suloisia kaikki! Oma suosikkini oli ruskea ticked tabby Anoya, mutta eivätpä nuo muutkaan yhtään hullumman näköisiä ole! Kuten aina, vilkkaita pentuja ei ollut mitenkään helppo kuvata, mutta ohessa nyt muutama onnistunein otos:

Toinen punatabbynaamio siamilaispojista, älkää vaan kysykö kumpi!

Ja tässä sama pentu vähän toisesta kulmasta.

Suklaakilpikonnanaamio balineesineiti Daisy. Kasvattajan ottamissa kuvissa se näyttää melkeinpä kilpikonnanaamiolta, mutta nyt kun näin sen itse, veikkaisin kuitenkin suklaakilpikonnanaamiota, vaikka en mikään naamiokissojen paras asiantuntija olekaan.


Lindsay on ruskeatäplikäs itämainen pitkäkarva, kuten kuvasta näkyy, hyvin tumma sävyltään, tummimmat karvat ovat käytännössä mustia.

Pentujen ruokahetki, mukana myös emo-Mesis (0ikealla).

Valpas katse raapimapuun päältä.

Leenan luona oli myös pakko räpsäistä pari kuvaa pentujen isästä Leosta, salamalla nyt kuvat ovat aina vähän sinne päin, mutta on se lutunen!

1 kommentti:

Lendi kirjoitti...

Jälleen sitä muistaa miksi aikoinaan halusin kovasti itämaista <3 Mutta puoliso taas halusi birmaa ja coonit oli sitten se rotu johon kumpikin hullaannuttiin.
Ihania ipanoita siis! Varmasti kasvattajalle on hienoa nähdä omiensa kasvavan ja voivan hyvin.