lauantai 15. elokuuta 2009

Lara vetelee sikeitä päivän koitoksen jälkeen

Meillä on ollut tänään illalla tosi rauhallista. Siis kissoilla. Me ihmiset olemme sen sijaan huhkineet vähän tavallista tarkemman siivouksen parissa, kun alkoi taas tuntua että hukumme kissankarvoihin.

Laran mielipiteen siivouksen kiinnostavuudesta näette tässä alla:

(Harmi muuten kun salama vääristää värejä, oikeasti Laran väri on melko lämmin suklaa, ei tuollainen ihme harmaa...) No, oikeasti Laraa taisi väsyttää tämän aamun esiintyminen Faunattaressa Jumbossa. Yleisöä nimittäin riitti, emäntäkin pääsi puhumaan suu vaahdossa sekä itämaisista pitkäkarvoista että vähän muistakin saman kategorian roduista. Lara otti esiintymisen suhteellisen tyynesti kevythäkissä, välillä otin sen syliin jotta sitä sai silittää, mutta pääosin se oli kevythäkissä, jossa se viihtyi tällä kertaa paremmin. Samaan aikaan esiintymässä oli myös Katariinan Kuku (kaneli itämainen pitkäkarva), joka esiintyi hienosti valjaissa. Paha vaan, että Laran mielestä Kuku, joka olisi innokkaasti tehnyt tuttavuutta, oli ihan yäk, eli Lara sähisi jos Kuku tuli liian lähelle. Kokonaisuutena meni kuitenkin hyvin, kun työnjako oli, että Laraa sai ihailla vähän kauempaa ja Kukua rapsuttaa. Vasta aivan parituntisen loppupäässä molempia kissoja alkoi selvästi jo esiintyminen kyllästyttää, mutta onneksi Merja sitten ilmaantui paikalle siamilaisensa kanssa.
Huomenna mennään katsomaan pentuja Fercatin kissalaan! Muutenkin on kasvattajilla nyt aika mukavasti pentuja varattavissa, jänniä värejä ja karvanpituuksia joka makuun. Käykää kurkkimassa http://www.bajava.net/pentueet.html

1 kommentti:

Lendi kirjoitti...

No onhan se uuvuttavaa olla aina edustava ja kaunis ;) Mieti nyt, jos kaikki vaan ihastelisi jatkuvasti, niin hoh hoijjaaa :D Mutta kyllä hän vaan niin kaunis, täytyy vielä minukin perään kuuluttaa..