keskiviikko 12. elokuuta 2009

Iiris vihdoin ja viimein ja lauantaina Jumboon

Sainpahan vihdoin aikaiseksi siirtää pari viikkoa sitten sijoitustytöstäni Iiriksestä räpsityt kuvat myös tänne. Hiljaa hyvä tulee. Muutama kuva lisää löytyy täältä: http://picasaweb.google.com/svalkiai/SkazkiNinelIiris# eli tein Iirikselle oman albumin.
Kuten kuvista näkyy, Iiriksellä on todelliset kissanpäivät kotinsa terassilla. Mutta kyllä meillä kotonakin osataan. Iiriksen esiäiti Maija on saanut uuden lempinimen, Kerrostalokyylä. Sen uusi lempiharrastus on istua lasitetulla parvekkeella kyttäämässä liikettä pihalla. Tero törmäsi tuossa yhtenä päivänä vastapäiseen naapuriin, joka kertoi hänellä ja lapsenlapsilla olleen todella hauskaa päivänä muutamana, kun he pihalla palloa pelatessaan olivat sattuneet katsahtamaan ylöspäin ja huomanneet kolmannessa kerroksessa innokkaan yleisön. Maija oli seurannut katseellaan palloa tiiviisti kuin tennismatsissa ikään, ja kun pallo oli välillä kadonnut "parvekelipan" alle, oli Maija yrittänyt kuikkia, minne se hävisi.


Laran kanssa menemme lauantaina klo 10-12 kauppakeskus Jumbon Faunattareen mannekiiniksi. Tarkoitus on siis esitellä neloskategorian kissoja, paikalle tulee toki muitakin, kokonaisuudessaan tapahtuma kesto on klo 10-17, mutta minä lupauduin tuomaan itämaisen pitkäkarvan aamusella näytille. Saapa nähdä miten se sujuu, Lara ei ole tuollaisessa tilanteessa koskaan ollut, vaikka kotona se rakastaakin esiintymistä.


Ranskasta jo joulukuussa tuodulla Taimilla on nyt sitten vihdoin viimein suomalainen rekkarinumero! Syy oli tällä kertaa täysin Ranskan päässä, Kissaliiton ja rotukirjaajan toiminta oli esimerkillisen nopeaa. Nyt siis tosissaan suunnitellaan astutusta, joka toivottavasti toteutuu mahdollisimman pian. Uusi Skazki-pentue siis odotettavissa Turun seudulla syksyllä. Näillä näkymin suunnitelmissa on varianttipentue, tarkemmin kerron jahka suunnitelmat alkavat muuttua todellisuudeksi.

Ei kommentteja: