maanantai 20. huhtikuuta 2009

Omituisen hiljaista

Muutamassa päivässä on käynyt melkoinen mullistus. Kaikki N-pennut ovat nyt sitten uusissa kodeissa! Pääsiäisenähän lähti kolme, ja loput kolme lähtivät nyt tässä viime päivinä. Iiris (Skazki Ninel) lähti Pohjois-Vantaalle perjantaina. Siitä tulee toivottavasti tuleva kasvatusnaaraani, eli tein siitä sijoitussopimuksen. Muutamassa päivässä se on saanut itämaisesta Elviksestä leikkikaverin ja kotikissa Pimpulasta innokkaan sijaisemon.

Natan lähti melkein naapuriin, kotikissa Monnin kaveriksi. Lähdin saattamaan Natania uuteen kotiin, tosi reippaasti se alkoi heti tutkia paikkoja. Monnin kanssa ne aluksi hieman ujostelivat toisiaan, mutta hyvältä vaikuttaa.

Nadir taisi viime bloggauskuvallaan hurmata itselleen uuden kodin. Eipä sekään pitkälle päätynyt, se lähti tänään Espooseen, aivan ihanaan kotiin. Siellä sitä odotti simskuvariantti Noksu, joka on sattumoisin oman Maijani sisarentytär, eli myös Nadirin jo melko kaukainen sukulainen.

Nadir ehti olla pari päivää ainoana pentuna, ja sillä oli selvästi välillä tylsää, kun emo-Lara vaan joikasi juoksuaikaa eikä oikein enää viitsinyt hoivata ainokaistaan. Mutta olin aika yllättynyt, kun isot kissat, Dina ja Maija, sitten yllättäen alkoivatkin suhtautua pikkuiseen varsin suopeasti.

Enpä olisi uskonut vielä muutama päivä sitten, että Maija huoli pikkupojan viereensä saunan lauteille:

Ja Dina suorastaan hoivasi pikkuista, ja sitten lysähti sen päälle nukkumaan:

Kotona on nyt suorastaan aavemaisen hiljaista. Lara toki huutelee vielä, mutta juoksu on jo selvästi loppusuoralla, laantumaan päin. Lara ja Maija leikkivät innoissaan niinkuin pentuja ei olisi koskaan ollutkaan. Hassua :-) Lara oli aivan superhyvä emo, mutta nyt se käyttäytyy taas kuin teinityttönen. Parempi toisaalta niin, kyllähän nuo ipanaiset jo hyvässä luovutusiässä olivatkin.
Toivottavasti kahdelle vielä myymättömälle pennullekin eli M-pentueen Miroslaville ja Milanalle löytyy hyvät kodit! Miroslaville tulee katsoja keskiviikkona, laittakaa peukut ja varpaatkin pystyyn. Minusta vaan on käsittämätöntä ettei Milanaa ole nyt kukaan kysellyt, se on minusta aivan tosi ihana ja hauskanvärinen nuori kissaneiti!

1 kommentti:

Elina V. kirjoitti...

Voi toisia, taisi vaan olla liikaa pentuja maijan makuun ja yksi olisi ollut tervetullut :)

Meillä pistetään huomenna jo feliway hyrräämään nexua varten ;)