torstai 2. huhtikuuta 2009

Maksim varattu ja lisää kuvia

Eilen asia ratkesi: olen tässä käynyt muutaman päivän neuvotteluja Maksimista, ja nyt sitten varmistui että se lähtee pääsiäisen tienoilla Turkuun, siitä tulee uusi sijoituskollini. Koska en ole varma, onko minulla sille ensi syksynä / talvena sopivaa tyttöä, niin mielelläni annan sitä myös muiden kasvattajien käyttöön jos joku tarvitsee pitkäkarvakollia siitokseen. Jossain välissä laitan sen myös kotisivuilleni siitoskolliksi, mutta tämä nyt tässä alustavasti tiedoksi.

Maksim ei ole mikään superextreme tyypiltään, mutta ei siinä mitään vikaakaan ole. Sillä on kiva ilme, ja tosi kaunis, tasainen lila väri. Veikkaan että yksivärisyyden alla se on geneettisesti ticked tabby.

Milanaa käytiin myös eilen katsomassa, mutta ostajaehdokas halusi vielä miettiä hetken. Viikonloppuna luultavimmin selviää, onko Milanalla uusi koti vai. Miroslav nyt ainakin vielä etsii omaa kotia, mielellään jättäisin siitäkin yhden siitosoikeuden, mutta ehdoton edellytys tämä ei ole, ihan lemmikiksikin kyllä myyn jos vaan hyvä koti löytyy.

Laitoin eilen muutaman uuden kuvan picasan verkkoalbumiini, käykää katsomassa.

Ei kommentteja: