maanantai 9. helmikuuta 2009

Kuvia ja N-pentujen karvanpituuksia

Että nuo karvanpituuksien määritykset voivatkin olla vaikeita! Olen nyt asiaa miettinyt, ja perjantaina Leena ja Jari kävivät pentuja katsomassa. Yhteisen pähkäilyn tuloksena laitoin eilisiltana viestiä Kissaliittoon, ja yritän nyt vielä vaihtaa Ninelin karvanpituutta. Neiti näyttää aina vaan enemmän lyhytkarvalta. Se on kyllä sellainen rajatapaus että pieni mahdollisuus on, että se olisi sittenkin pitkäkarva. Toinen hankala tapaus on Noel, mutta se on kyllä varmemmin pitkäkarva, sanotaan 90 % varmuudella. Se ei ole niin selvä pitkäkarva kuin Natan ja Nereida, mutta kuitenkin aivan erityylinen kuin varmat lyhytkarvat Nadir ja Nimfadora.

Laitoin muutaman lisäkuvan tänne: http://picasaweb.google.com/svalkiai/SkazkiN#
Osa on samoja kuin blogissa mutta muutama ihkauusikin joukossa.

Riiviöiden vauhti kiihtyy päivä päivältä. Ne hyppivät, juoksevat, painivat ja harjoittelevat aina vaan korkeammalle kiipeämistä - silloin kun eivät vedä autuaan unta.

Lara on nyt pitkällä antibioottikuurilla kun ripulointia ei saatu millään muulla kuriin. Se on nyt kunnossa, sen sijaan pennut vähän löysällä. Huokaus, eli tarkkana saa olla! Minä lähden tänään työmatkalle ja palaan torstai-iltana, Tero on sen aikaa 9 kissan yksinhuoltaja. Hän on sairaslomalla, mikä on tietysti ikävää, mutta sen ainoa hyvä puoli on se, että hänellä on hyvin aikaa pennuille. Itseäni ei kyllä yhtään huvittaisi reissuun lähtö, mutta se on ammatinvalintakysymys, eli valitus ei auta, lähdettävä on.

Ei kommentteja: