sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Helmikuun alkua

Elämässä ei tällä hetkellä juuri muuta tunnu olevankaan kuin pentuja, pentuja, mutta niinhän se menee kun kotona on kuusi riiviön alkua, jotka vasta opettelevat syömistä, hiekkalaatikolla käymistä jne... Syöminen alkaa olla vihdoin hallussa kaikilla kuudella, hiekkalaatikko sen sijaan on vielä välillä vähän hakusessa. Ohessa uninen ryhmäkuva, muutama kuva lisää on täällä http://picasaweb.google.com/svalkiai Perjantaina kävin Hyvinkäällä, isommat pennut ovat jo 9-viikkoisia ja ne saivat ensimmäiset rokotuksensa. Ohessa muutamia Leenan & Jarin ottamia kuvia, muutaman oman otokseni lisäsin myös picasaan.

Pojat yllä. Molemmat ovat oikein hurmaavia, mutta lila Maksim vaan kaunistuu päivä päivältä!

Koko riiviölauma.


Miroslav on (haamu)kuvioltaan ticked tabby :-) Se on rekisteröity yksivärisenä, mutta jos joku sen näyttelyyn joskus veisi niin sitten voisi harkita värintarkastusluokkaa.

Marina.
Isommista pennuista kaikki muut paitsi Milana etsivät yhä omaa kotia.

Pienemmistä pennuista on tullut melko paljon kyselyitä jo tässä vaiheessa. Kolme on nyt alustavasti varattu, mutta omaa kotia etsivät ainakin suklaa klassinen tabby pitkäkarvapoika Natan, ja molemmat suklaatäplikkäät valkoisella, Nimfadora ja Nadir, ne ovat lyhytkarvoja.

1 kommentti:

Eve kirjoitti...

Marina on mun kestosuosikki, nätti kun karamelli. Noita suklaaturkkeja pitäs päästä hiplaamaan. Mageita ilmeitä tyypeillä.