maanantai 15. joulukuuta 2008

M-pentue reilut 2 viikkoa

Näin pienten pentujen kuvaaminen on kyllä vaikeaa! Ovat toisaalta niin pieniä palleroita, ja toisaalta vauhti lisääntyy päivä päivältä... Yllä nyt kumminkin kaikki kolme valkolaikkuista kaveria. Kaikki näyttävät yksivärisiltä (ei siis tabbyiltä) tässä vaiheessa, mutta punaisen (haamu)kuviota tässä arvuutellaan, ja mietin hieman että onko tuo lilakilppari täplikäs vai haamutäplikäs?


Pojat painivat :-)









Pentuja on jonkin verran kyselty, mutta varmoja varauksia suostun ottamaan vastaan vasta joskus joulun jälkeen. Punavalkeaa Miroslav-poikaa on kyselty tosi paljon, sitä en siksi viitsi edes laittaa mihinkään pentuvälityslistoille. Lilakilpikonnavalkea tyttö Milana on myös alustavasti varattu.
Lila pitkäkarvapoika Maksim etsii yhä kotia, samaten Marina, suklaakilpikonnavalkea tyttö. Marina on muuten oma suosikkini ihanan värinsä ansiosta. Sen näkisin mielelläni päätyvän kasvatukseen, vaikka ihan ehdoton edellytys tämä ei ole. Lupaavimmalta näyttää tällä hetkellä punavalkea poika, mutta en minä näin pienistä käy vannomaan mitään varmaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi töppöläiset! Munkin silmää tuo suklaakilppari miellyttää kyllä eniten. Siitä selkeästi kehkeytyy kaunotar!

Unknown kirjoitti...

Suklaakilpparifani täälläkin. Sulkkuja toki kaikki. Pikkuiset. <3