tiistai 23. joulukuuta 2008

Joulua ja kuulumisia

Kiitokset kaikille ihanille kissatuttaville, jotka ovat lähettäneet toinen toistaan suloisempia joulutervehdyksiä! Ja hyvää joulua kaikille, jotka tätä eksyvät lukemaan :-)

M-pentue Hyvinkäällä kasvaa ja vipeltää jo hurjaa vauhtia. Kuvaamaan menen seuraavan kerran vasta joulun jälkeen, vaikkei millään kyllä malttaisi odottaa sinne asti. Parilla pennulla on ollut vähän silmätulehduksen poikasta, mutta siihen on nyt tippakuuri haettu, toivotaan että lähtee sillä.

Viime viikonloppu meni Pariisissa Teron kanssa, oikein kivaa oli. Yhdistimme siis kivan viikonlopun kissan hakuun, kuinkas muuten. Kissa on tyttö, suklaakilpikonna itämainen pitkäkarva, isä on oma kasvattini, emo täysin vierasta linjaa. Meni sijoituskotiin, ja nyt sitten vaan toivotaan että tällä kertaa kaikki menisi hyvin. Pitkä matka on aina stressi kissalle, mutta tämä tulokas on jo melkein puolivuotias, ja näytti lihaksikkaalta ja hyväkuntoiselta, joten toivon että kaikki alkaa sujua. Lisää prinsessasta kunhan kriittisimmistä ensimmäisistä viikoista selvitään kunnialla.

Kotia etsiville Kimballe ja Dimille on alustavasti koti tiedossa, mutta lopullisesti asia varmistuu uudenvuoden tienoilla.

Ei kommentteja: