keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Q-pentue 12 viikkoa

Kävin alkuviikosta katsomassa 12-viikkoisia Q-pentuja. Ne saavat tehosterokotuksen ensi viikolla, eli ovat sitten vähän reilut 13-viikkoisina valmiita uusiin koteihin. Qamar etsii yhä omaa kotia, siksi tämä postaus keskittyy kuviin siitä.

Mutta ensin kuva emosta ja pennuista. Kyllä, Iiris on aivan yhtä hömelö kuin emonsa Lara ja siskonsa Nexu, se ei ymmärrä mitä "vieroitus" tarkoittaa. Kuvat on kaikki otettu verkotetulla terassilla luonnonvalossa.

Sitten Qamar, joka komistuu päivä päivältä! Pienempänä sen kuvio oli vähän sinnepäin, mutta nyt se on selvästi täplikäs.



Koko poppoo taas.

Ja vielä yksi Qamarista:

Qamar on edelleen iso ikäisekseen, ja tassujen koosta päätellen sillä on myös aikomus kasvaa erittäin isoksi itämaisherraksi. Se on edelleen vilkas, mutta se on myös kehittynyt luonteeltaan tosi mukavaan suuntaan: se on tätä nykyä myös solmuun väännettävä sylikissa, joka rakastaa rapsutusta!

Sisko Sunasta (Skazki Querida) enempi kuvia ja lisäkuvia myös Qamarista täällä: http://picasaweb.google.com/svalkiai/SkazkiQ#
Omassa kodissa on tilanne sikäli muuttunut kiintoisaksi, että Maija-isoisomummo suhtautuu Belgarion-pojuun päivä päivältä suopeammin. Tänään poika sai jo melkein leikkiä Maijan kanssa - saamatta lättyynsä siis! Belgarionille tulee huomenna katsojat - pitäkää peukkuja. Se on minikopio emostaan Larasta, ehkä vähän paremmilla silmillä ja isältä perityllä kilometrin mittaisella hännällä.

5 kommenttia:

maarit kirjoitti...

Oi miten ihania ipanoita!!!

Jalecat's- kissala kirjoitti...

Qamar on odella komea miehen alku!!!Se näyttää kehittyneen tasapainoisesti ja vaikka se on isokokoinen niin se ei vaikuta tippaakaan "mörssiltä"!Tassut on hyvän muotoiset ja korkeat ja sopusoinnussa selkään ja häntään <3
Oooooh sanon minä!

Elina V. kirjoitti...

Hurrrmaavia siskontyttöjä ja -poikia :)

Lendi kirjoitti...

Ihana tuo Qamar <3

luolaleijona kirjoitti...

Voi vitsit mitkä tassut Qamarilla! Noista kuuluu varmaan 'klops klops' kun se kävelee <3