maanantai 21. joulukuuta 2009

Iiris astutettu uudestaan ja pentukuvia

Käykääpä kurkkimassa pari uuttakin pentukuvaa O-pennuista täältä:

http://akoyankissala.blogspot.com/

Kuten Annakin kirjoittaa, tosiaan punainen klassinen tabbytyttö Oneida etsii sijoituskotia. Se on sen verran lupaava ja niin namuisen värinen, että mielelläni teettäisin pentueen sillä.

Oskar-veli on myös kotia vailla, tärkeintä on rakastava koti, mutta toki ilahdun kovasti jos sitä joku jaksaisi pari kertaa näyttelyyn raahata, ja jos hermot kestäisi pitää sitä leikkaamattoman hetkisen niin ehkä sille saattaisi olla morsiankin tiedossa. Eli jonkinlainen osasijoitussopimuskin edullisin ehdoin on mahdollinen, muttei välttämätön.

Lara on hyvinkin tiineen oloinen, vähän turhankin rauhallinen, toivottavasti kaikki on hyvin. Pitää tarkkailla sitä hyvin...

Vein Iiriksen torstaina Turkuun Maksin luo ja hain sen eilisiltana pois. Pari vuorokautta nuoripari oli pitänyt kivaa, sen jälkeen Maksi oli liian uuvuksissa jatkaakseen vaikka Iiriksellä selvästi juoksu vielä jatkuikin... mutta tällä kertaa siis meni paremmin sikäli että astumisia oli selkeästi enemmän, toivottavasti tällä kertaa myös tuli pentuja. Jos tulee, niin ne syntyvät helmikuun loppupuolella.

En ole ehtinyt tai jaksanut väsätä mitään hienoja joulukortteja tänäkään vuonna, mutta kiitos kaikille jotka ovat minulle kortin lähettäneet. Tätä kautta haluan toivottaa kaikille höpinöideni lukijoille Oikein Hyvää ja Rauhallista Joulua, ja Onnellista, Onnellista Uutta Vuotta!

4 kommenttia:

Lendi kirjoitti...

Minä olen aivan myyty tuolle Oskarille <3 Aivan ihana! Näytin taas avokille kuvia ja sanoin, että meillä olisi sitten sopivasti kaksi näyttelykissaa :D

Janto kirjoitti...

Täällä pidetään peukkuja Laralle :)

Jalecat's- kissala kirjoitti...

Rauhallista joulua teille <3
Leena & Jari + lapset ja mirrit

Elina V. kirjoitti...

Lisäsin Annan sivut heti suosikkeihini ;) Toivotaan parasta Laran ja nyt myös Iiriksen suhteen. Ihana kyllä tuo Oneidakin, toivottavasti sille löytyy kiva koti.