maanantai 8. kesäkuuta 2009

Yhteenveto Hyvinkäältä

Lauantaina siis tuli käytyä Hyvinkäällä näyttelyreissulla, matkaseurana Laran lisäksi sen tytär Iiris, ja Iiriksen emäntä Sike miniänsä Maijun kanssa. Näyttelypaikalla sitten treffattiiin paljonkin tuttuja, Laran pennuista olivat paikalla Noel ja Nexu, ja paikalle saapui myös Morris (Skazki Miroslav).

Morris sai siitoshyväksynnän, sitä on tarkoitus yrittää pitää hetki leikkaamatta, mutta katsotaan nyt. Jos joku tyttö ehtii käydä kylässä ennen leikkausta, niin hyvä, jos ei, niin ei sitten... Morriksesta on kyllä tullut varsin komea herra, se on kehittynyt edukseen. Eli jos jotakuta kiinnostaa punavalkea varianttikolli valkolaikkukasvatukseen, niin minulta saa omistajan yhteystiedot.

Kaikki kolme Laran pentua saivat EX1-tuloksen. Kaikki saivat hurjasti kehuja upeasta tabbykuviosta ja lämpimästä suklaaväristä. Noel on varmaan se pentueen kaikista komein, ei kyllä tiennyt pitäisikö itkeä vai nauraa kun tuomari kirosi ääneen sen knikin huomatessaan. Toivottavasti Noelia nähdään myöhemmin kastraattiluokissa...

Nexun käytös ihmetytti ja ihastutti kasvattajaa. Eka näyttely ja se käyttäytyi kuin vanha konkari! Ja kyseessä siis oli kotona se kaikista omapäisin pentu, nyt sen ilkeää sanoa jo ääneen kun Elina on tehnyt niin hyvää työtä sen kanssa ;-) Nexusta löytyy kuva täältä: http://www.heikkisiltala.com/galleries/20090606hyvinkaa/0062.html

Myös Iiris (Skazki Ninel) oli päässyt pariin Heikin kuvaan, tässä näyte:

Kuvan tekijänoikeudet siis www.heikkisiltala.com Iiriskin oli varsin hienosti, eli aion kyllä sitäkin raahata ainakin johonkin näyttelyyn, ennenkuin sen pennutus tulee ajankohtaiseksi.

Ainakin Elina otti paljon kuvia, toivottavasti niistä jokunen eksyy kasvattajallekin? *vink vink*
Kasvattajaluokassa ei muuten ollut mitään mahkuja kun Pinokin Tuijalla oli upeita kasvatteja paikalla. Mutta Lara oli kategorian paras kasvatusnaaras :-) Kasvattajan hymy ulottui korviin asti loppupäivän. Okei okei, myönnän että kilpailua ei ollut, mutta oli tosi kiva saada kokoon siitosluokka pitkästä aikaa, suuri kiitos siitä kuuluu Evelle, Elinalle, Sikelle, Maijulle ja Gretalle :-)

Ei kommentteja: