lauantai 20. kesäkuuta 2009

Minulla on uusi kolli ja kollilla oma blogi

Siirsin eilen vihdoin Sveitsin-reissun kuvat koneelle. Kissakuvat eivät ole kovin tasokkaita, mutta koetan jossain vaiheessa pari tänne laittaa. Sitä inspiraatiota tai oikeammin sopivaa vapaata hetkeä odotellessa mainostan nyt uutta pojuani, joka siis asuu sijoituskodissa. Koetan lähiaikoina saada siitä infoa myös kotisivuilleni. Kyseessä on siis Sveitsin-tuonti, punatäplikäs itämainen pitkäkarva Shilby Line's Sambal Oleg, uudelta kutsumanimeltään Siegfried. Se kantaa varmuudella diluutiota ja suklaata (vanhemmat OLH e 25 ja OLH h 24), jos sattuu olemaan tuuria matkassa niin myös klassista ja kanelia (mutta näitä siis vain tuurilla, molempia löytyy sukutaulusta kyllä).

Siegfriedillä on oma blogi, käykääpä katsomassa ensikuvia uudesta kodista sieltä: http://sillisiegfried.blogspot.com/

Itse olen varsin tyytyväinen tuontiini yhä, ja toivon peukut ja varpaatkin ristissä, että tällä kertaa kaikki sujuisi hyvin. Poju on varsin kivannäköinen, toki korvia saisi olla enemmän mutta niinhän pitkäkarvoilla aina. Annan sitä kyllä 1-2 ulkopuolisen käyttöön jos se vaan pysyy siistinä, katsotaan, eka tavoite kun nyt on, että poju pysyy terveenä ja hengissä... ai miten niin minulla on tuonneista huonoja kokemuksia?

2 kommenttia:

Eve kirjoitti...

Onnittelut kollista! Voi elämä, että onkin aivan ultrasuloinen tyyppi! Ja vaikka itse en ole punaisen ystävä, on tuo uusi herra niin tyylikäs, että värirasismikin sen kuvia katsellessa unohtuu.

Voi, kun olisikin kaneli ja tabbykantaja. Klassinen kanelitabbypitkäkarva oooooohhh!!! <3

Heidi Åhman kirjoitti...

Ihan supersuuret Onnentoivotukset, Satu.
Punainen Siegfrid on jumalattoman
hyvännäköinen, kuinka paljon on ikää ? varmaan samoissa luokissa ollaan toivon mukaan joku kerta näiden kolliemme kanssa ! Toivotaan näin.
Hämynhäivän- Heidi.