perjantai 17. lokakuuta 2008

Pentuja, pentuja!
Kävin tänään Hyvinkäällä katsomassa sijoitustyttöäni Tyyneä (Skazki Jelena, OSH h 03 24 var). Astutuksesta on kohta neljä viikkoa ja nisät loistavat kuin jouluvalot, ja painoa on myös tullut lisää. Eli tiineeltä tuo Tyyne-tyllerö vaikuttaa, jipii! Toivottavasti nyt kaikki menee hyvin, sekä minä että Leena, jonka luona Tyyne asustelee, odotamme pentuja todella innokkaasti. Isänkin uskaltaa varmaan jo tässä vaiheessa paljastaa, vaikka monet lienevät sen jo arvanneetkin: lila itämainen pitkäkarva, CH Jalecat's Beter Bang.
Molemmat vanhemmat ovat varsin kookkaita ja mukavaluonteisia itämaisia, toivottavasti tulee samanmoisia kissavauvoja. Väriskaala voi olla aika laaja: suklaa, lila, pojilla myös punainen ja creme, tytöillä myös suklaakilpikonna tai lilakilpikonna. Joko valkolaikuilla (bicolour) tai ilman, yksivärisenä tai tabbynä (ticked tabby tai täplikäs). Sekä itämaiset pitkäkarvat että lyhytkarvat (variantit) ovat mahdollisia, periaatteessa myös naamiopennut.
Konsta-kolliani kosittiin tänään! Lähipäivinä kylään tulee kilpikonnanaamio balineesi tyttö. Mutta siitä lisää myöhemmin, jos homma onnistuu.
Mukana myös muutama Leenan ottama kuva Tyynestä, minä kun unohdin kamerani kotiin.


2 kommenttia:

Maarit kirjoitti...

Oi! Onnea kovasti odotukseen! Pennut ovat varmasti todella kauniita! :D

Eirenen kissala kirjoitti...

Tyyne on kyllä niin makeen näköinen!