torstai 30. lokakuuta 2008

Lara kävi Turussa ja blogipalkinto :)


Laran ja Konstan treffit ovat nyt sitten onnellisesti ohi. Typykkä oli Turussa puolitoista vuorokautta, ja lemmenparilla alkoi synkata melkein heti. Lara toki aluksi hieman suhisi Konstalle, mutta lähinnä muodon vuoksi, luulen. Ei kai sitä nyt heti... Mutta jo muutaman tunnin päästä L ja K olivat täydessä touhussa. Ne olivat kyllä oikein söpö pari, ystävystyivät keskenään. Joskus niinkin... Toisenlaisistakin kissojen treffeistä kun on kokemuksia, välillä "kyyhkyläiset" mättävät toisiaan turpaan että lätty lätisee, eivätkä vahingossakaan suostu tekemään mitään ihmisten nähden ainakaan. Koetan laittaa lähipäivinä uusia kuvia tänne ja/tai kotisivuille lempiväisistä.


Mutta sitten päivän uutinen! Leena palkitsi höpinäni blogipalkinnolla, ks. yllä (ja minä sitten en vieläkään osaa laittaa noita kuvia keskelle tekstiä).
Tunnustuksen mukana kulkee teksti:
Maininnan eteenpäin jakamisen sääntöjä ovat:
1. Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen,mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfäärin tehdynpanostuksen johdosta, millä tahansa maailman kielellä.
2. Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen jasitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.
3. Palkinnon saaja laittaa palkinnon logon blogiinsa.
4. Logo tulisi linkittää alkuperäiseen osoitteeseen.
5. Palkinnon saaja julkaisee säännöt blogissaan.

Itse haluaisin antaa blogipalkinnon seuraaville:

Sultsinan blogi
Möykkykissojen blogi
Jalecat's
Annan blogi
Orifame

Voisinpa luetella tässä kaikki lukemani blogit, mutta tuossa tänä iltana ensimmäisenä mieleen tulleet.




4 kommenttia:

Orifame Senja kirjoitti...

Orifamet kiittävät isosti kehräten palkinnosta!!

Anonyymi kirjoitti...

Me palkitsimme myös teidät palkinnolla
http://rimpula-bingu.nettilemmikki.fi/blogi.html

Anonyymi kirjoitti...

Hei, teillä on myös tuon meidän blogilinkki linkitetty uutissivulle - on ollut muissakin blogeissa :D, olisikohan lähtöisin tuolta Jalecatsien blogista. Kiva, että olemme päässeet listalle mutta tuon loppuosan, jossa nyt varmaan lukee /uutiset.html voisi vaihtaa /blogi.html. Tuolla uutisissa kun ei kovin paljoa tapahdu :D.

Anonyymi kirjoitti...

En tiedä miten toi homma toimii bloggerissa, mutta varmaan siis ihan manuaalisesti jos naputtelet tuon /uutiset.html tilalle /blogi.html pitäisi onnistua. Se varmaan pyrkii sen arvaamaan viimeisen tallennuksen mukaan väkisin. Joku juttu siellä on, kun pyrkii tuonne uutisiin heittämään - Leenallakin se sinne meni/menee. Sultsinan Maarit sai kyllä tuon bloggerissa vaihdettua :D. Sorry, kun vaivaan mokomalla mutta onhan se ihan kiva jos joku käy aina välillä noita höpötyksiä lukemassa.