perjantai 25. heinäkuuta 2008

Asuntokuumetta

Suunnittelen muuttoa. Taas. Ei jaksaisi, mutta toisaalta kahden asunnon välillä reissaus alkaa syödä naista, ja varsinkin sitä miestä joka enemmän reissaa ;)

Uusi asunto on jo katsottuna. Kissat tulevat ihastumaan siihen, se on nimittäin reilut 30 neliötä isompi kuin nykyinen. Vanha asunto pitäisi siis pikkuhiljaa myydä, onneksi ei ole vielä mikään kiire.

Asunnonnäytöistä tulee kyllä "hauskoja". Joko on pakko olla itse paikalla ja ottaa koppia Larasta, joka on mestarikarkaaja käytävään, tai sitten on pakko viedä kissat hoitoon Terhille. Ei paljon kiinnosta etsiä kissoja rapusta asunnonkatsojien jäljiltä. Yksi aamu oli hyvä: oli jo kiire töihin, kun tytöt päättivät joukolla lähteä ihmettelemään rappukäytävää. Lara säntäsi alaspäin, Dina ylöspäin, ja Maija hölmöimpänä tallusteli rapputasanteella. Siinä vaiheessa saattoi päästä pari ärräpäätä.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Niinpä, on se ihanaa päästä yhteiseen uuteen asuntoon! Kissankarvatkin leviävät tasaisemmin isommassa asunnossa (ainakin kuvittelisin niin...)

Eiköhän noihin kissoihinkin ala hiljalleen tottua, ainakin Lara on niii-iin ihana katti. Eikä muitakaan sovi moittia, muuta kuin toisinaan. Esim. kun mua on käytetty öisenä kiitoratana tai jotain muuta vastaavaa, niin siinä on välillä huumori vähissä ja kun ennen ei oo kodissani eläimiä asunu, jos ei pölykoiria lasketa mukaan lukuun. :)

Kyllä rakas Satu ja kolme kissaa on elämääni viimeisten kuukausien aikana aikalailla muuttaneet.

Aurinko siis paistaa ulkona ja sisällä!

Eirenen kissala kirjoitti...

No mutta Satu! Sinä se vasta yllätyksen heitit. Joo ja onnea teille sekä myös uuteen asuntoon.

Tero, näihin kissoihin pitää suhtautua huumorilla oli kyse mistä tahansa. Silloin myös suhdekin kukoistaa.

Jospa minäkin vielä löytäisin kaksilahkeisen näiden nelijalkaisten rinnalle.