keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Skazki Waldemar


Tässä siis vihdoin ja viimein pari tuoreehkoa kuvaa Waldemarista, joka on siis erittäin rajoitetusti käytettävissä kasvatukseen. Saa silti kysellä, pari kyselyä on, mutta olen kollien kanssa oppinut että kyselyistä ei oteta, sitten vasta alan "myydä ei-oota" kunhan on oikeasti joku tyttö käynyt treffeillä.

Waldemarin sukutaulu löytyy PawPedsistä: http://www.pawpeds.com/db/?a=p&id=1141996&g=4&p=sia&date=iso&o=ajgrep

Samoja linjoja löytyy muualtakin, tiedetään, mutta kyseisen pentueen kohdalla kiusaus tehdä pitkästä aikaa pitkäkarvapentue kasvoi liian suureksi... kyseistä pentuetta ennen minulla  oli ollut pari yhdistelmää, joista tuli pelkkiä variantteja, vaikka teoriassa pitkäkarvaakin olisi voinut tulla. Yritän siis selitellä tässä että vaikka järki sanoi, että Waldemarin emo olisi kannattanut jollain vieraslinjaisella lyhytkarvalla astuttaa, niin sydän käski tehdä pitkäkarvoja pitkästä aikaa.

No mutta kumminkin, jos jotakuta kiinnostaa, niin Waldemar on kuitenkin oma ainutkertainen itsensä, sillä on upea turkki, kaunis profiili ja luonne on vallan mainio. Siitä on otettu perussiitostestit (FIV, FeLV ja sieni, kaikki negatiivisia tietenkin), PRA-testin mukaan se on PRA-kantaja eli mahdollisen morsiamen tulee olla PRA-negatiivinen. Waldemar kantaa kanelia, testasin asian ihan huvikseni. Haamukuvioltaan se lienee tiketti, koska mitään haamuraitoja tai täpliä siinä ei ole koskaan näkynyt.

Ei kommentteja: