torstai 28. helmikuuta 2013

Pennut kohta luovutusvalmiita

X-pentue täytti viime viikolla 12 viikkoa. Kaikki painavat jo reilusti yli kilon, ja saavat huomenna tehosterokotuksen ja mikrosirun. Jos ei mitään ylläreitä tule, niin ne ovat siis ensi viikolla muuttovalmiita uusiin koteihin.

Kävin tänään pentuja katsomassa. Mukanani oli myös yksi pennunkatsoja, ja kilppari-Kerttu hurmasi itselleen ikioman kodin! Se pääsee nuoren ragdollin ja kahden koiran kaveriksi.

Muista pennuista Nelli (kilpparitiketti) ja Pyro-poika ovat alustavasti varattuja, tai no, Nelli varmaankin lähes satavarmasti.

Omaa kotia vailla on siis varmasti enää Adalmiina eli balineesityttö. Se on ihana sylikissan alku, vinkkinä vaan...

Otin joitain kuviakin mutta kamerani ei iltahämärässä ole paras mahdollinen. Tähän nyt muutama kuitenkin.

 
Yllä Kerttu (varattu).

 
Sitten Adalmiina (etsii kotia!) ja Kerttu.


Ylläoleva kuva lähinnä huvin vuoksi - kolme punaista kasvattiani joista tosin yksi on punahopea ;) Danieli eli Skazki Erik Krasnyi (OLH ds 24), Skazki Unelma (OSH d var) ja Skazki Pyro (OLH d 25).

 
Nelli, joka ei tänään halunnut poseerata sitten niin millään. Jos nyt kaikki menee hyvin, niin Nellistä tulee kasvatuskissa. Toivottavasti se uudessa kodissaan vähän reipastuu, se on hyvin suloinen mutta omaan makuuni se saisi olla vähän rohkeampi.
 

Ja sitten vielä pentueen ainoa poika eli Pyro. Se on alustavasti varattu, sen luonne on muuttunut parempaan suuntaan - se oli minua ensimmäisenä vastassa ovella, ja siitä on tullut ihana sylikissa kuten punaisista pojista monesti.

1 kommentti:

Tiina ja Marleena kirjoitti...

Upeita lapsia, toivottavasti naamiotyttökin löytäisi ihmisensä piakkoin :)