lauantai 30. kesäkuuta 2012

Punavalkea poikapentu etsii kotia

Kaikki muut pennut on siis varattu! Velimir ja Veniamin lähtevätkin sitten samaan kotiin :-) Julkaisin tuolla picasassa vinon pinon viime viikolla otettuja kuvia pari päivää sitten, käykää tsekkaamassa jos ette ole vielä huomanneet.

Kotia etsii siis vielä Venedikt, punavalkea kehruukone. Se on todella hellyydenkipeä sylikissa. Se on pentueen ujoin, eli en uskalla myydä sitä esim. perheeseen, jossa on aivan pieniä lapsia, se siis soveltuu parhaiten vähän rauhallisempaan menoon.


Omaa sijoituskotia etsii yhä myös Tiinu (Skazki Valentina), mutta kaikki kyselyt siitä sen tulevalle omistajalle leena@jalecats.net Tiinu on todella hurmaava neiti, ja kilppariksi varsin pehmeäluonteinen, en todellakaan tajua miksei se ole jo löytänyt omaa ihmistään!

Tässä vielä kuva Tiinustakin:



Lisää pentuja on luvassa heinäkuun puolivälin tienoilla. Luvassa on pitkästä aikaa taas täyspitkäkarvapentue, eli pentueeseen voi syntyä vain itämaisia pitkäkarvoja, pieni mahdollisuus on myös balineesipentuihin. Mutta siitä lisää sitten, kun pennut ovat maailmassa. Toki jos pitkäkarva on haaveissa, niin mahdollisista väreistä yms. voi toki kysellä jo etukäteen.

Ei kommentteja: