perjantai 25. toukokuuta 2012

V-pentujen nimet

Sain tuossa viikon alussa vihdoin ja viimein rekisteröintipaperit postiin ja siten myös viralliset nimet keksittyä pennuille.

Pentueen ainoa tyttö on Skazki Valentina. Se on alustavasti varattu, se menee kasvatukseen jos ei siihen mitään vikoja putkahda.

Pojat on nyt nimetty seuraavasti:

kanelivalkeat ovat Skazki Vadim ja Skazki Velimir. Se, jossa on enemmän valkoista, on mielestäni pentueen lupaavin, se sai nimekseen Vadim. Se on alustavasti varattu kasvatukseen. Sen veljeä voi kysellä, mutta kummastakaan en vielä voi luvata mitään varmaa ennen kuin varaustilanne selviää. Rekisteröin nyt siis molemmat kanelivalkoisina, mutta Vadimista on nyt otettu geenitesti, jonka tulosten jälkeen selviää, onko se oikeasti kaneli. Minulla kun ei koskaan kanelipentuja ole ollut, niin en uskalla olla aivan varma. Luultavasti testaan Velimir-pojankin varmuuden vuoksi.

Pentueen pienin mutta luonteeltaan hurjin on punavalkea(täplikäs) Skazki Venedikt. Se on siis geneettisesti yksivärinen, mutta ulkoasultaan hienon haamutäpläinen. Se ei pelkää mitään ja sen ego on vuoren kokoinen.

Kaksi suklaapoikaa ovat tällä hetkellä ehkä pentueen lemmikkitasoisimmat. Niiden nimeksi tuli Skazki Vissarion (se on isompi pojista) ja Skazki Veniamin. Tuon Veniamin-pojan katselimme aluksi olevan suklaasavu, mutta nyt se ei kyllä minusta näytä yhtään hopealta,  joten rekisteröin senkin tavallisena suklaana.

Kaikki pentueen pennut ovat todella mukavaluonteisia, mutta Veniamin erottuu oikein erityisen ihmisrakkaana vielä joukosta.

Katsotaan, mitä geenitestit sanovat, menivätkö väriveikkaukset oikein. Yksikään pennuista ei ainakaan tässä vaiheessa vaikuta savulta (hopealta), mutta vannomatta tietysti paras.

Kävin sijoituskodissa pentuja katsomassa tiistaina ja otin kuvia, yritän saada kuvat koneelle siirrettyä lähipäivinä. Ne eivät ole niin hyviä kuin Leenan kuvat, mutta joukossa on ehkä pari julkaisukelpoista.

Ei kommentteja: