tiistai 29. marraskuuta 2011

Pentuja, Fanni ja oksutautia

U-pennuilla on kaikki hienosti, ne ovat nyt kuusiviikkoisia ja kasvavat ja kehittyvät normaalisti. Kuvapäivitystä ei vaan nyt ole luvassa, koska sijoitusemännän tietokone on korjaamolla...
Fanni aloitti pian näyttelyn jälkeen ekan juoksunsa, eli taisi onnistua haistelemaan sen verran lähihäkkien kollien sulotuoksuja... Kaikki testit on otettu, eli Fanni on FIV-, FeLV-, sieni- ja PRA-negatiivinen, nyt vaan sitten pitäisi onnistua päättämään kolli. Ihan tästä ekasta juoksusta ei päätetty siis astuttaa, antaa neitosen vielä hetken kasvaa. Paria kollivaihtoehtoa puntaroin, paljon riippuu nyt siitä, milloin Fannin seuraavat juoksut tulevat ja kumpi kolleista on sillä hetkellä vielä leikkaamatta ja asianmukaiset testit siitä otettu.
T-pennut Hertta ja Hilma puolestaan hakivat taannoisesta näyttelystä vatsataudin :-( Onneksi ei mitään kauhean vakavaa, mutta tosi tylsää silti.
Turokin näyttely jäi tällä kertaa väliin, ja muutenkin luultavimmin loppuvuosi on näyttelytaukoa. Ensi vuonna joskus varmaan taas uudestaan...

1 kommentti:

Saara kirjoitti...

Paranemista vatsatautipotilaille, tuota itsekin aina vähän pelkään, että entä jos näyttelyistä tulee "tuliaisia". Vielä ei ole onneksi tullut.