maanantai 31. lokakuuta 2011

U-pennut 2 viikkoa

Kääk, miten aika rientää! Eija laittoi uusia kuvia U-pennuista, ne löytyvät täältä: https://picasaweb.google.com/109633492049201515753/PennutKahdenViikonIkaisia?feat=email#.

Punaisella pennulla oli vähän silmätulehdusta mutta lääkekuurilla se on saatu kuriin. Tarkoitus olisi lähiaikoina mennä tarkistamaan punaisen sukupuoli ja arpomaan karvanpituudet. Jos kuvien perusteella pitäisi sanoa, niin epäilen edelleen koko köörin olevan lyhytkarvoja (edelleen jaksaa harmittaa, ettei pentueen ainoasta balineesista ollut eläjäksi :( Jos joukossa vastoin odotuksia olisi pitkäkarva, se etsisi automaattisesti sijoituskotia. Jos kaikki ovat lyhytkarvoja, niin sitten pitää miettiä asiaa uusiksi. En raaskisi toisaalta myydä joka ikistä lemmikiksi, sen verran ainutkertainen yhdistelmä on. Pari kyselyä lemmikkikoteihin on jo tullut, mutta katsellaan nyt ainakin viikonloppuun ennen kuin lupaan kellekään mitään varmaa.

Muuten menee pääosin hyvin. Maijan allergia lehahti taas, pitkän hyvän kauden jälkeen. Osasyy on ihan allekirjoittaneen, lipsuin ruokavaliossa turhan monipuoliseksi, pitää taas hieman karsia.

1 kommentti:

Tiina ja Marleena kirjoitti...

Hyvin näyttää ruoka maistuneen :) Ja punainen <3