perjantai 12. elokuuta 2011

Pennut 6 viikkoa

Iiriksen pentuset täyttivät tällä viikolla jo 6 viikkoa, eli ne alkavat olla kunnon riiviöiässä. Kävin niitä eilen katsomassa, mutta kameraa en tällä kertaa ehtinyt edes kaivaa esiin, sillä mukana oli myös pennunkatsojia. Lähipäivinä selvinnee, onko typyköillä tiedossa uusi koti, vai jatkuvatko neuvottelut muiden kyselijöiden kanssa.

Länsi-Suomesta kuuluu lupaavia: Hugosta (Skazki Radomir, SIA d var) on nyt otettu siitostestit, ja sen kunniaksi sen morsiameksi aiottu Olga (Skazki Olga, OSH f var) aloitti toisen juoksunsa pillereiden lopetuksen jälkeen. Hugolla on ainakin yritystä, mutta lähiviikot näyttävät, onko kenties jo lokakuussa seuraava Skazki-pentue maailmassa. Hugohan on vielä niin nuori (7,5 kk) että voi olla, että se vasta harjoittelee.

Jos pentue toteutuu niin sieltä tulee sitten todennäköisimmin paljon PUNAISTA ja KILPPARIA :) Ou jee, lempivärejäni suklaiden ja diluutioiden lisäksi :D Toki myös yksiväriset mustat ja suklaat ovat mahdollisia, samoin suklaakilpparit. Pieni mahdollisuus myös diluutioväreihin. Todennäköisemmin itämaisina, mutta myös siamilaiset ovat mahdollisia. Mahdollisen pentueen kaikki pennut ovat geneettisesti yksivärisiä, mutta mahdolliset punaiset pennut luultavasti joutuu rekisteröimään haamukuvionsa mukaisesti.

Jos tämä toteutuu, niin kyseessä on ensimmäinen kerta, kun teen variantti x variantti -yhdistelmän. Toivon tietysti, että pennuista edes joku olisi pitkäkarvainen, mutta toivotaan nyt ensisijaisesti ensin eläviä ja terveitä pentuja.

Ei kommentteja: