perjantai 22. huhtikuuta 2011

Penturikasta pääsiäistä

Ensin muutama kuva, vaikka kuvaukseen en ehtinytkään juuri keskittyä. Ekassa kuvassa Skazki Renata, suklaakilpikonnanaamio siamilainen.
Toisessa kuvassa isukin (Cannonball Golden Dream, OSH b) kanssa.
Skazki Radomir (SIA d var) ja Skazki Roksana (SIA b var).
Ja vielä Skazki Rozalia (OSH b var).

Ns. normaalit ihmiset kai paistavat lammasta pääsiäisenä, koristelevat kodin keltaisilla tipuilla ja kasvattavat rairuohoa... Kah, mitä tekee kissankasvattaja... risteilee ympäri Etelä-Suomea katsomassa ja luovuttamassa sijoituspentujaan. Noh, meneehän se pääsiäinen näinkin :-)
Eli kiirastorstaina kävin vihdoin ja viimein taas Turussa katsomassa S-pentuetta. Kiitos vain
kaikille osapuolille kivasta seurasta! Pennut olivat kasvaneet valtaisasti, ja kaunistuneet aivan
älyttömästi, vaikka itse sanonkin. Kukaan niistä ei kyllä omista mitään super-extreme korvia,
mutta muuten ne ovat sieviä ja osa erittäin tyypikkäitäkin. Itse otankin mieluummin sen kokonaisuutena kauniin kissan kuin vain ne korvat, sanokaa mitä sanotte...
Reissun saldona on ainakin se, että nyt on viimeinenkin eli cremesavu Knut-poju varattu.
Mutta kuten edellisessä postauksessani sanoin, saattaisin etsiskellä suklaatäplikkäälle pitkäkarvapojalle sijoituskotia, joten pentukyselyitä otan vastaan yhä...
Pitkäperjantaina eli tänään kävin sitten Sysmässä, luovuttamassa ekat kaksi R-pentua, siskokset
Rozalian (OSH b var) ja Roksanan (SIA b var) samaan kotiin. Uudesta kodista ei luultavasti puutu vauhtia jatkossa, sellainen tehokaksikko nämä typykät ovat. Niistä tulee luultavasti Coco ja Choko - pientä erimielisyyttä kutsumanimistä olin kyllä aistivinani ;-)
Renata (SIA h var) jää synnyinkotiinsa, siirrän sen vanhempineen sijoituskodin nimiin. Hieman haikea olo tuli, kun lähdin kohti kotia, vaikka kukaan kissoista ei ole ikinä minun luonani asunutkaan.
Radomir (SIA d var) muuttaa lähiviikkoina Raumalle sijoitussopimuksella, jahka saamme aikataulu-, auto- ym. ongelmat ratkottua.
Huomenna olisi sitten ohjelmassa "vain" BaJaVan kevätkokous Ruuhkan näyttelyn yhteydessä, toivottavasti pääsen paikalle ja näen monta bajavalaista siellä...

1 kommentti:

Tiina ja Marleena kirjoitti...

Voi kuinka somia lapsosia <3 Jaksamisia pääsiäiskiireisiin...