maanantai 14. maaliskuuta 2011

R-pentue 8 viikkoa ja Turun reissu

R-pentuset täyttivät viikonloppuna 8 viikkoa, ja sen kunniaksi sain sijoituskodilta hienon kuvapläjäyksen kännykkääni. Ohessa terävimmät kuvat, lisääkin löytyy jos joku kiinnostui, mutta osa on hieman heilahtaneita (kumma juttu, kissanpentuja kuvatessa ;-)

Tässä ensimmäisessä kuvassa Renata, suklaakilpikonnanaamio siamilainen. Se on alustavasti varattu, eli se jää ehkä synnyinkotiinsa (jos se pysyy kasvatustasoisena).

Sitten suklaanaamio siamilainen Roksana, ihan sievä typy sekin! Se etsii vielä omaa kotia, lemmikiksi tai kasvatukseen.


Sitten Rozalia, suklaa itämainen lyhytkarva. Se etsii myös omaa kotia, lähinnä lemmikiksi.

Tytöt ihmettelevät lelua:

Ja sitten vielä porukan ainoa poika, punanaamio siamilainen Radomir. Sekin etsii vielä omaa kotia, joko lemmikiksi tai sitten sijoitussopimuksella (1 tai 2 tyttöystävää saattaisi olla tiedossa).


Rozalialta vielä tomera poseeraus.

Lisää kuvia on toivottavasti tulossa lähipäivinä...
Kävin eilen Turussakin ihastelemassa S-pentuetta. Suloisia ovat, mutta olen yhä vähän hukassa siitä, ketkä kaikki niistä ovat hopeita, ja ovatko kaikki tikettejä kuvioltaan. Rekisteröintipapereita en siksi niistä vielä uskalla lähettää, ja siksi varaustilannekin on vielä auki - tosin ikäähän niillä tulee huomenna vasta 5 viikkoa, joten ei tässä vielä mikään kiire olekaan. Onneksi näillä näkymin saan parin viikon päästä hopea-asiantuntijan kylään niitä katsomaan, luulisi sitten että kaksi kasvattajaa saisi melkein 7-viikkoisten väreistä ja kuvioista jotain selkoa... ja eipä ole maailmanloppu vaikka vielä senkin jälkeen joku vaihtaisi väriä, onpa noita joutunut joskus ennenkin rekisteröimisen jälkeen vaihtamaan, varsinkin kun hopeaväritys saattaa kehittyä hitaasti.

Ei kommentteja: