perjantai 6. marraskuuta 2009

Kuvaterveiset Marinalta ja punainen onkin tyttö

Sain Marinan kodilta aivan ihania kuvia! Älkää peljästykö, tyttö ei liiku normaalisti vapaana, vaan kesämökillä saaressa on nuo ulkoilukuvat otettu. Tuo väri on vaan niiiiin ihana, vaikka itse sanonkin. Sen suklaiset osat ovat hyvin tummia suklaakilpparille, tulee ihan Maijan sisko Belladonna mieleen. Toisaalta muistan hyvin, että kun Belladonnan viereen laittoi Maijan, jonka mustat osiot ovat aivan yönmustia, niin ei ollut epäilystäkään, etteikö Belladonna olisi ollut suklaakilppari bicolour, eli samanvärinen kuin Marina.

Muistin virkistykseksi Marina siis on viime talven M-pentueesta, Maksin, Milan ja Morriksen (Miroslav) sisko.

Sitten on vielä pakko hehkuttaa: Annalta tuli eilisiltana viestiä, kun hän oli päässyt katselemaan pentujen häntien alle paremmin. Punatabby pentu onkin TYTTÖ! Wohou! Aika unelmaa :-)
Katsotaan nyt rauhassa kuitenkin, kuinka pennut kehittyvät. Jos molemmat tyttöpennut pysyvät kasvatustasoisina, niin Anna pitää toisen, mutta toinen sitten etsii hyvää sijoituskotia.







3 kommenttia:

Elina V. kirjoitti...

Ompa Marina komean kokoinen. Tai sitten kaverikissa on pienikokoinen :D On meidän pikku itämainen kyllä kaukana tuosta koosta...

Jalecat's- kissala kirjoitti...

Marina on kaunis <3 Hassua kyllä näen isipappaa tässäkin kaunottaressa

Anonyymi kirjoitti...

Niin Marina on tosiaan silmänilo, mutta iso se ei ole itämaiseksi. maatiaiskaveri on erittäin pieni, jopa sen nimi on Pieni! T. Mervi