maanantai 25. toukokuuta 2009

Mila, Miro ja ihan joku muu

Milana on nyt sitten ihan virallisesti varattu, eli varausmaksu on tililläni. Uusi koti tulee sen hakemaan sunnuntaina. Hieman ikävä sitä tulee, siitä on kuoriutunut varsinainen kehruukone, tosin se on myös noista kahdesta se pahempi riiviö tätä nykyä!

Mirolle tulee perjantaina katsoja... koska asia on vasta harkintavaiheessa, parempi kun en taaskaan etukäteen mölise mitään, mutta koti olisi kyllä tosi kiva.

Lahdesta tuli taas tosi hauskoja kuvia. Millähän itämaisen pentu ei leikkisi? Oheisessa kuvassa Noel ei tosiaankaan aio laajentaa ruokavaliotaan, vaan löysi kivan uuden lelun kirsikoista...

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Ihana kirsikanpoimija! Onnittelut Milalle omasta kodista ja toivottavasti Mirollakin tärppää.

Meidän valkoisia variantteja ei juuri kysytä, mutta ei haittaa - ovat niin ihania, että pidän itte kaikki. ;D <3

Elina V. kirjoitti...

Hienoa että koti varmistui! Ihana tuo Noelin kuva. Vaikka samaksi kissaksi tunnistaakin, niin kovasti on poika kasvanut. Kasvoiltaankin on jo niin iso poika (ja mitkä tabbyt :)

Greta kirjoitti...

Joo-o, mäkin oon joutunut oikein pohtimaan, että millähän Noel tosiaan ei leikkisi!! Se kävi nyysimässä noita kirsikoita kiposta yksitellen ja juoksi tuhatta ja sataa makuuhuoneeseen voitonriemuisena kirsikat (ja karvanopat) heiluen :D

Katariina kirjoitti...

Hän on kyllä niin nätti. Ihana kuva!