tiistai 6. tammikuuta 2009

Lara pelottelee ja N-pennut 1 viikkoa


Lara aiheutti minulle melkoisia kauhunhetkiä tänään. Aamulla kun menin pentuhuoneeseen niin se oli yön aikana sekä oksentanut että ripuloinut, eikä ruoka maistunut. Soitin päivystykseen, siellä ruuhkaa, käskivät soittaa uudestaan puolenpäivän jälkeen, jos ei tilanne parane. Aamun aikana sitten tuuppasin Laraan kaikkia mahdollisia käsikauppalääkkeitä ja juoksin apteekkiin hakemaan täydennystä. Puoliltapäivin, juuri kun valmistauduin soittamaan päivystykseen uudestaan, Lara alkoi syödä edes hieman. Ja iltapäivällä neljän maissa se alkoi syödä sitten taas ihan kunnolla, toivon vaan ettei mene maha uudestaan sekaisin, mutta pakkohan sen on antaa syödä tuollaisen pentulauman takia...

Otin tänään myös kuvia. Laitan kohta parempia picasaan http://picasaweb.google.com/svalkiai mutta tänne laitoin nyt yhden huonon kuvan, mutta koska se on otettu ilman salamaa niin näkyy edes hieman nuo värit oikein, ihanan suklaisia palleroita!

Isoimmalla pojalla (klassinen tabby bicolour) on jo silmät auki, muut vasta vähän raottelevat silmiään.

M-pentue Hyvinkäällä voi hyvin, uudet lääkkeet ovat alkaneet tehota hyvin lilapentujen silmävaivoihin. Tuskin maltan odottaa viikonloppua, jolloin menen vihdoin taas katsomaan niitä.

1 kommentti:

Jalecat's- kissala kirjoitti...

Nuo Laran simmut on ihanat!!Vauvat kanssa tietysti!