lauantai 30. elokuuta 2008

Tyyne, osa 2

Aina pitäisi tutkia ennen kuin alkaa hutkia... Voi nimittäin olla, että Tyynen sijoituskodin kissojen pissiongelmiin onkin syynä (kissojen mielestä) "väärä" hiekka... Toivottavasti näin on, jos ongelma ratkeaa hiekan vaihdolla, niin voinkin pitää Tyynen pennutussuunnitelmat yhä voimassa.

Lara tuli juuri auttamaan kirjoittamisessa. Se on yhä niin vauva että siitä on uskomattoman kiintoisaa seurata hiiren kursoria. Harmi vaan kun se ei ole lasimestarin lapsia eli näkyvyys näytölle on nyt vähän huono. Taidanpa siirtyä hyödyllisempiin toimiin eli tiskaamaan.

3 kommenttia:

Eirenen kissala kirjoitti...

Tyynen iskä aloitti pissimisen, kun kuivike vaihdettiin pelletteihin. Vaiva katosi, kun mikrohiekka tuli takaisin ja katoton wc niin vaiva katosi. Killer ainakin osaa näyttää jos ei jostain pidä. Eli hyvin määrätietoinen kissa ja taitaa Tyyne olla myös, kun Maijakin on.
Haluaisin niin nähdä Tyynen jälkikasvua!!

Satu kirjoitti...

Joopa, meillä myös on myös osattu osoittaa mieltä jos hiekka on vääränlaista...

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti se olisi vain siitä hiekasta kiinni ja pissailut loppuisi siihen! Lisää vain laikkukakaroita!!! :D Meillä Bella kusi kerran juoksujen aikaan kaikki verhot, mutta muuten on onneksi (tok tok tok, koputtaa puuta) kaikki muut olleet siistejä tyttöjä!