lauantai 2. toukokuuta 2009

M-pennut sopeutuu ja muutama kuva

M-pentueeni Miro ja Mila ovat nyt olleet luonani reilun viikon, ja sopeutuneet kivasti. Lara on niiden kanssa jo hyvä kaveri, sen ensireaktiokin oli vain kiinnostus, missään vaiheessa se ei ole kertaakaan edes sähissyt niille. Dinakin jo sietää pentuja kunhan ne eivät tule ihan nokan eteen. Maijan kanssa totuttelu on aloitettu oikeastaan vasta tänään, sitä ennen vaihdettu vasta hajuja. Kuten arvata saattoi, Maija rähisee, sähisee ja rähjää... No, jospa se siitä! Vielä parempi tietysti olisi, että Milalle ja Mirolle löytyisi lähiaikoina ne lopulliset kodit.

Lisätäänpä nyt tänne kuitenkin muutama kuvakin...

Natanin poseeraus jo parin viikon takaa (arvatkaa kuka ei ole liiemmin ollut koneen ääressä viime aikoina), kiitos Salla ja Jaakko!

Sitten Lara.


Milana poseeraa. Siitä on tullut tosi elegantti nuori kissaneiti, joskin myös molemmat pennut ovat todella hyvän kokoisia ikäisekseen.

Ja sitten Miroslav, joka minusta vaan komistuu päivä päivältä! Silmät toki saisivat olla vihreämmät, mutta muuten poju on tosi komea!

3 kommenttia:

Elina V. kirjoitti...

kyllä se Natan vaan on niin saman näköinen Nexun kanssa :) Pitänee lähettää sulle joku kuva myös pikkuprinsessasta. Vaikka kyllähän sä niitä näet tietysti tuolla blogissakin :)

minna kirjoitti...

Toivottavasti löytyy noille kahdelle hyvät ja arvoisensa kodit...
Miroslav on minustakin niin ihku ukkeli *taas täällä huokailemassa ja kuvia kärttymässä*!

maarit kirjoitti...

Kauniita ovat kaikki! Toivottavasti löytyy ne kodit lähiaikoina!