tiistai 26. toukokuuta 2009

Kuvausharjoituksia ja Iiristä katsomaan


Piti tuossa pari päivää sitten ottaa kuvia Milasta ja Mirosta, kun sisarukset riehumisen lomassa nukkuivat kasassa. Ehdin ottaa yhden kuvan, kun muistikortti alkoi herjata olevansa täynnä. Nyt sitten sain vihdoin otettua kuvista varmuuskopion että sain vanhoja tuhottua kortilta. Jatkan harjoituksia taas joku päivä, kun ei tämä ainokainen kuva nyt niin kovin onnekas ollut.

Aamu oli tapahtumarikas: heitin varmaan kymmenen kertaa Laran alas pöydältä, kun meillä oli erimielisyyttä siitä, saako se syödä voileipäni vai ei. Hieman minua nauratti kun luin Temppukissojen blogia, siellä Laran tytär Nexu tekee ihan mitä vaan saadakseen makupalan ja huomiota. Kehen lienee tullut? Seuraavaksi kävin kaivamassa Milan tv-tason alta pariin otteeseen, etteivät Teron hienot johtoviritykset tuhoutuisi.

Miro sen sijaan on jännä tapaus: se keskittyy yleiseen säheltämiseen mutta harvemmin sitä saa kiinni mistään erityisen kavalasta tempusta. Mitä nyt se yritti yhteistyössä Laran kanssa aamulla tuhota suihkuverhoa, kun sen takaa on niin kiva vaania kaveria. Siitä tulee varmasti iso poika, se on jo nyt paljon painavampi kuin Lara, vaikkei kooltaan vielä oikeastaan muuten isompi ole.

Jos muuten joku haluaisi itselleen sijoituskissan, niin minulla saattaisi olla sopiva tiedossa... tosin POIKA. Väri olisi yksivärinen suklaa, rotu itämainen lyhytkarva. En pakottaisi pitämään ruikkivaa kollia, vaan tarkoitus olisi yhdet pennut teettää ja sitten saisi leikata. Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä. Tämän enempää en mainosta ennenkuin Miro löytää kodin, se on nyt ykkösprioriteetti kumminkin.

Tänään illalla menen Iiristä katsomaan! Jee! Kuvia toivottavasti seuraa, jos ei neiti ole liian riehutuulella.

Ei kommentteja: