perjantai 29. toukokuuta 2009

Kaikki pennut varattu mutta sijoituskotia etsiskelen

Ylimmäisessä kuvassa poseeraava Miro hurmasi tänään itselleen uuden kodin! Se on nyt siis varattu, se lähtee uuteen kotiin sunnuntaina, kuten myös Milana.

Tässä vielä Miro näyttää lisää mallia, kuinka aurinkoa otetaan :-)

Sijoituskotia tosiaan etsiskelen, jos sellainen jostain ilmaantuisi lähiviikkoina. Tarjolla olisi suklaa itämainen lyhytkarva, uros, joka on luovutusiässä kesä-heinäkuun vaihteessa. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä! Enempää en tässä kerro, koska ostan pojan vain sillä ehdolla, että sille löytyy luotettava sijoituskoti. Turha mölistä suunnitelmista, jotka eivät välttämättä toteudu.

Sitten vielä kuva sisaruksista sylikkäin. On todella kivaa, että ne menevät koteihin, joissa on jo ennestään yksi innokkaasti kaveria kaipaava kissa.

Kuvat eivät muuten tee Milanalle oikeutta, tämänpäiväinen pennunkatsoja ihasteli sen väriä kovasti. Niinhän se vähän menee, lilavalkea tai lilakilpparivalkea ei välttämättä näytä oikein miltään varsinkaan salamalla otetuissa kuvissa, mutta luonnonvalossa väri on tosi hurmaava.
Voin kyllä nyt sanoa että iso kivi vierähti sydämeltä kun viimeinenkin pentu varattiin tänään. Aivan hurmaavia ovat molemmat pentueet olleet, mutta on kiva vaihteeksi palata normaalielämään "vain" kolmen kissan kanssa.

5 kommenttia:

Jalecat's- kissala kirjoitti...

Voi hienoa! :D
Milan kauneudesta ei voi kiistellä!!

Elina V. kirjoitti...

Loistavaa, hienoa!
Hyvä että kodit löytyivät molemmille!

Unknown kirjoitti...

On tuo Mironkin väri kaunis, ja kaunis koko poika! Hienoa, että kodit löytyivät, meilläkin näyttää viimein pikkuhiljaa löytyvän isoimmille koteja :)

Unknown kirjoitti...

Niin ja jäi se itsestäänselvyys mainitsematta, että Milanan värinen kissa on pitkäaikainen haaveeni, joka ei varmaankaan ikinä toteudu. Kelpaisi kyllä ilmankin valkoista kaunis lilakilppari.

Orifame Senja kirjoitti...

Oi kyl ne on kauniita kumpainenkin!! Onnea kotien löytymisestä. Meillä täällä pentukysyntä on aivan nollassa. Näin hiljaista aikaa en muista olleen koskaan!
Milana on todella kaunis ja tuo väri on huiman ihana. Nyt vaan-- ilmottautumaan se HYVÄ sijoituskoti!!! näin kaunista tyttöä ei ole tarjolla seuraavaksi ikinä!