torstai 26. helmikuuta 2009

Parempaan päin menossa

Lara ja sen pennut kävivät siis eilisaamuna vielä saamassa nestettä nahan alle, antibioottia ja pahoinvoinninestolääkettä. Kaikki tappelivat vastaan entistäkin hurjemmin, eli selvää piristymistä oli havaittavissa. Eilisen aamun jälkeen ei ole löytynyt uusia oksennuksia, tanssisin polkkaa onnesta jos osaisin. Lara alkaa olla lähestulkoon normaali, ja syökin jo lähes yhtä hyvin kuin ennen. Osalla pennuista on vielä vähän maha löysällä, mutta sellaisia kaameita vesiruikulikakkoja ei enää ole laatikko täynnä kuten vielä pari päivää sitten. Suurin osa pennuista suostui myös vihdoin tänä aamuna syömään edes vähäsen oma-aloitteisesti. Ainoastaan isoin poika, Noel, kieltäytyi ruuasta, mutta se toisaalta riehui niin sata lasissa että ei sekään enää ihan kamalan sairas voi olla!

Nyt sitten jatketaan antibioottikuuria kaikille ja pahoinvoinninestolääke on haettu apteekista varmuuden vuoksi varalle. Ja toivotaan ettei tulisi enää takapakkia! Pennut ovat menettäneet todella hurjasti painoa, onneksi ne olivat tosi pulleita tätä ennen! Kunhan nyt saisin kaikki syömään normaalisti niin sitten on seuraavan matokuurin paikka. Alunperin ajattelin antaa sen jo tämän viikon alussa mutta tämä sairastelu tuli väliin, jo valmiiksi kipeää mahaa ei viitsi ärsyttää matolääkkeellä.

Hyvinkäällä kaikki pennut syövät jo normaalisti, hyvältä kuulostaa! Niiden emo Tyyne leikataan tänään. Toivottavasti sekin menee hyvin.

1 kommentti:

maarit kirjoitti...

Hienoa! Toivottavasti kaikki menee nyt hyvin tästä eteenpäin!