perjantai 20. helmikuuta 2009

M-pennut luovutusiässä

M-pennut täyttävät tänään 12 viikkoa! Ne saavat ensi viikolla tehosterokotuksen, minkä jälkeen ne ovat valmiita muuttamaan uusiin koteihin, varauksia vastaanotetaan! Kävin eilen Hyvinkäällä niitä kuvaamassa. Pennut ovat elohopeanvilkkaita, mutta onneksi ujostelivat hieman kuvaajaa niin sain ne välillä hetkeksi pysähtymään ja pari ihan kelvollistakin kuvaa mahtui joukkoon. Tässä muutama näyte:

Jouduin vaihtamaan pentujen rekisterikirjat kun ensimmäisistä puuttui isän titteli. Samalla vaihdoin myös Miroslavin väriä, eli se on nyt sitten virallisestikin punainen ticked tabby bicolour. Sillä on tosi hieno ticking-kuvio nimittäin! Miroslav myydään ensisijaisesti lemmikiksi, mutta se soveltuu myös pitkäkarvakasvatukseen ja miksei näyttelyynkin.

Milana otti riehumisen välissä pienet nokoset. Milana etsii rakastavaa lemmikkikotia, ei näyttelyihin eikä kasvatukseen.

Myös Maksim on yhä sitä oikeaa kotia vailla. Siitä voin tehdä myös sijoitussopimuksen, mutta pakko ei ole, tärkeintä on hyvä koti!


Etualalla Marina, oma suosikkini ja joukon rohkein, vaikka ihania ja reippaita ovat kaikki! Marinakin etsii ensisijaisesti rakastavaa kotia, näyttelyitäkin voi kokeilla leikkauksen jälkeen. Marinalla on nimittäin pienenpieni napatyrä, jota hädintuskin huomaa, kissaa se ei haittaa mitenkään ja sen voi helposti korjata sterilointileikkauksen yhteydessä.

Ei kommentteja: