perjantai 6. helmikuuta 2009

N-pentue 5 viikkoa kuvissa

Keskiviikkona pidettiin valokuvaussessio, eli kuvissa on pennuilla ikää 5 viikkoa ja yksi päivä. Ylimpänä olevassa kuvassa Natan-poika, suklaa klassinen tabby itämainen pitkäkarva. Se etsii hyvää kotia, olisin tosi kiitollinen jos koti olisi edes hieman kiinnostunut antamaan poikaa kerran käyttää siitokseen ja raahaisi pari kertaa näyttelyyn, mutta ehdottomia edellytyksiä nämä eivät ole.

Yllä Nereida, myöskin suklaa klassinen tabby pitkäkarva (alustavasti varattu).


Yllä Nadir, suklaatäplikäsvalkea itämainen lyhytkarva, etsii rakastavaa kotia. Tämä poika haluaisi vain olla sylissä, aivan ihana luonne!


Sitten yllä Nimfadora, myös suklaatäplikäsvalkea itämainen lyhytkarva. Sekin etsii kotia, joka ymmärtää että itämainen on aktiivinen kissa, tässä tytössä riittää virtaa!


Noel, joka on nyt varattu, katsojat kävivät sunnuntaina ja varasivat sen saman tien - hurmuri :-)

Viimeisenä Ninel, joka on myös alustavasti varattu, eli aion sijoittaa sen jos kaikki menee hyvin. Uudessa kodissa siitä tulee Iiris. Se on myös todella mukavaluonteinen kissanalku.


Vielä ryhmäkuva, todistusaineistoa siitä, että kaikki oppivat tämän viikon alussa syömään lautaselta. Vauhti vaan kiihtyy päivä päivältä!

M-pennuista löytyy muutama tosi hauska kuva täältä: http://jalecats.blogspot.com/2009/02/sekasesti-kaikkea-vauvoista-mummoon-ja.html

Sielläkin vielä ainakin kolme etsii hyvää kotia - toisen pojan kanssa myös sijoitussopimus on mahdollinen.

2 kommenttia:

maarit kirjoitti...

Ovat kasvaneet kovasti! Huippua kun saadaan paljon lisää laikkuja! :D

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Kivaa että olit eksynyt sivuillemme! Olenkin seurannut sekä kotisivujasi että blogiasi - ovat nuo N-pennut kyllä liian söpöjä ;) Varsinkin tuo Natan korvineen, ja kun se on vielä klassinen tabby.

Leon olemmekin tavanneet, olimme syksyllä samassa näyttelyssä. Leo on kyllä niin komea mies että saan olla onnellinen jos Aslan yhtään muistuttaa isäänsä isona! Leo on jotenkin niin raamikas. Joskus oli puhetta Aslanin emon omistajan kanssa että myös "mummo" Fiona Feodorasta löytää samoja piirteitä kun katselee sen kuvaa. Se on kyllä aivan ihana myös, lempeä kaunotar.

Aslanilta ja Raichulta terveisiä sinne Aslanin sukujuurille! Tuolla se taas säheltää ja rullaa mattoja.. ;)