maanantai 16. helmikuuta 2009

N-pennut melkein 7 viikkoa

Laitan nyt eilisiltaisen kuvaushetken satoa tänne. Ylimmäisessä kuvassa on neiti Nimfadora, suklaatäplikäsvalkea itämainen lyhytkarva. Se on ikiliikkuja, aivan kuten isoäitinsä Pauliina - Ninni ja Virpi tietävät ainakin, mistä puhun! Se etsii hyvää kotia, jolla on pitkä pinna :-) Lemmikiksi tai itämaisen pitkäkarvan kasvatukseen.

Ninel-tytöstä, joka on alustavasti varattu, oli tällä kertaa lähes mahdoton saada kunnon kuvaa. Yllä onnistunein otos.

Kuvassa yllä Nereida, se on alustavasti varattu Evelle. Se etsii mahdollisesti sijoituskotia mieluiten Porvoosta...

Yllä Natan, suklaa klassinen tabby pitkäkarvapoika. Etsii yhä kotia...

Tässä yllä Nadir, suklaatäplikäs valkoisella itämainen lyhytkarva. Etsii myös hyvää kotia, tämä poju on todellinen sylikissa!

Noel, itämainen pitkäkarva (?) - se on ainoa jonka karvanpituutta yhä hieman epäilen. Noel on varattu.

Viime viikosta puolet meni minun osaltani matkalla, siksi en ole ehtinyt tätä blogiakaan päivittää, kotisivuista puhumattakaan. Tero kyllä selvisi riiviölauman hoidosta sillä aikaa tosi hyvin, vaikka etukäteen manailikin yhdeksän kissan yksinhuoltajuutta.

Minun oli tarkoitus mennä tänään isompaa pentuettani (M-pennut) katsomaan Hyvinkäälle, mutta tuli esteitä. No, viimeistään ensi viikolla näen ne tehosterokotuksen yhteydessä. Sen jälkeen ne olisivatkin sitten valmiita muuttamaan uusiin koteihin, eli kiinnostuneet, ottakaahan yhteyttä! Tuoreimmat kuvat löytyvät tällä hetkellä täältä: http://www.jalecats.net/

Ei kommentteja: